tiistai 18. lokakuuta 2011

JÄLLEEN PISTEET MÁDARALLE


Kyllä nyt jo täytyy uskoa, että kyseessä on todella hyvä sarja!
Puhdistusvaahto sekä tuntuu hyvälle, että poistaa kaikki meikit.
Vaikuttavina aineina mm.ruusuvettä, kamomillaa, siankärsämöä ja mäkikuismaa. 20% raaka-aineista luomua.
Mádaran sivuilla voit myös tarkistaa ihotyyppisi, jotta löydät sopivat tuotteet. Kyseinen syväpuhdistava vaahto tosin on tarkoitettu kaikille ihotyypeille.

Suosittelen!!!

maanantai 10. lokakuuta 2011

K Pour Karité-hiusväri


Ensimmäinen 100% luonnollinen hiusväri!Kuulostaa täydelliseltä ja pakko oli heti ostaa, kun kauppaan saapui. Ostin Ekolosta ja siellä ei ollut kukaan vielä kerennyt testata, joten hieman tuli jännitysmomenttiakin, kun en ollenkaan tiennyt mitä tuleman pitää.

Itse olen kokenut hiustenvärjäämisen äärettömän stressaavaksi, jos ei halua myrkkyjä käyttää. Pakko kumminkin värjätä, koska oma väri on se suomalainen maantienharmaa... Mielelläni luonto-kampaamoissa käyn, mutta n. 90€ melko lyhyistä hiuksista on reilusti liikaa.

K Pour Karité -väri on ensimmäinen, joka ei lisää hiusväreihin synteettisiä aineita. Värit eivät sisällä ammoniakkia, vetyperoksidia, resorsinolia, parabeenejä, formaldehydiä tai synteettisiä tuoksuja tai väriaineita, eivätkä myöskään luonnonhennaa.

Karitén väri on kevytväri. Tuo väriä, mutta ei niin suurta muutosta kuin pakkauksessa luvataan(2-4 astetta).Luulisin, että 2 astetta on suht max, tätä mieltä oli myös myyjä Ekolossa.

Hiusvärin koin todella hoitavaksi mm. aloe veran, sheavoin, auringonkukkaöljyn ja laventelin ansiosta.Luvataan myös, että hiukset eivät kaipaa värjäyksen jälkeen niin usein pesua, mutta tällaista en huomannut.
Värjääviä aineita ovat luonnon omat pigmenttiset aineet kuten yrtit ja kasvit kuten kamputsepuu, durra vilja, värimatara ja annatto.

Värin levittäminen on helppoa, kunhan sinulla on muovinen kulho ja levityssuti. Ilman sutia homma olisi ollut hankalaa. Hiukset pestään luonnollisella shampoolla, mielellään parinkin viikon ajan ennen värjäystä, jotta silikonit tms.eivät pääse vaikuttamaan värjäystulokseen.

Itse jouduin värjäämään hiukset kahteen kertaan, jotta sain edes lähelle sen värisävyn mitä hain. Lähtökohtana oli 6 tummuusasteen ruskeat hiukset, joissa oli hieman vaaleampia raitoja, ei mitään vitivalkoisia kumminkaan.Halusin hieman tummemmat hiukset, ruskeat, ei missään nimessä punaisia.
Myyjän kanssa päädyimme värisävyyn numero 4, lopputulos->aivan oranssit hiukset eli ei todellakaan sitä mitä halusin! Onneksi oli perjantai ja pääsin seuraavana päivänä hakemaan toisen värin. Vaihtoehtoja ei oikein ollut, joten päätin laittaa päälle astetta tummempaa eli numeroa 3. Työvuorossa ollut myyjä sanoi saaneensa sillä itselleen vihreät hiukset ja oli joutunut korjaamaan laittamalla päälle punaista.
Riskillä sitten takaisin kotiin ja uutta väriä päähän...koska kyseessä on kasviväri, sen kanssa joutuu kärvistelemään 2 tuntia...

Lopulta väri oli sitten ihan ok ruskea. Värjäyksestä on nyt 2 viikkoa ja voin sanoa, että eipä paljoa enää huomaa, että koko väriepisodia olisi tapahtunutkaan, mitään ei ole jäljellä. Reilut 40€ kahdesta viikosta ei kuulosta hyvältä...en aio toista kertaa kahta väriä laittaa päällekkäin, maksaa tuplahintaa ja istua neljää tuntia värit päässä...TOSI iso pettymys siis!

Lisäksi monessa paidassani ja pyyhkeessä on väriä, jotka ovat kosteista hiuksista valuneet, eivätkä pesupähkinöillä pesussa lähteneet.Eräänä päivänä käytin valkoista paitaa, jossa on pieni pystykaulus ja hiukset olivat täysin kuivat, mutta kas kummaa punertavaa väriä on kauluksessa...

Tätä tuotetta en valitettavasti voi suositella, oli niin valtava pettymys.

Jos haluat katsella värjäystuloksia, niitä löytyy täältä.
Jos olisin nuo nähnyt, en olisi rahojani tuhlannut tuotteeseen, ei meinaa ole kummoisia tuloksia...