maanantai 27. elokuuta 2012

LISÄÄ LUOMUA !

Ilokseni olen huomannut, että sekä S- että K-kaupat ovat lisänneet viime aikoina runsaasti luomutuotteita Rainbow- ja Pirkka-merkkien alle.Kyseiset tuotemerkit kun ovat edullisempia ja lähempänä niitä "normi-hintoja".

Pirkalla on erinomaisia hedelmiä, mm.kuvassa olevat Gala-omenat, jotka ovat kuin karkkia. Lisäksi viimeisimpänä olen löytänyt maustekurkku- ja punajuuriviipaleet.Tumma suklaa toimii hyvin leivonnassa, vaikka onkin vain 55%. Tomaatti-basilika-pastakastike on myös vakiotavaraa kaapissani.Tässä vain muutama nosto, käytän kyllä kaikkia muitakin, ovat niin hyvälaatuisia. Voit katsoa täältä koko Pirkka-valikoiman.

Rainbown-täysjyväspagetti on todella hyvää, niin maulta kuin koostumukseltaankin. Suosittelen!Lisäksi kylmäpuristetut öljyt ja puurohiutaleet ovat hyviä.Valikoimaan tullut myös luomupuuvillasta valmistetut vanupuikot ja -tyynyt, loistavaa! Koko valikoima täällä.

Miksi valita luomua? Syyni ovat erittäin simppelit; haluan perheeni kehoon vähemmän myrkkyjä ja enemmän hyvää tekeviä vitamiineja, hivenaineita ja flavonoideja.
Uskon vahvasti ruoan olevan lääkkemme, joka oikein käytettynä pitää meidät terveenä. Siksi myös täysjyvä, intiaanisokeri(tai vastaavaa) ja ruususuola ovat valinnat keittiööni, valkoisten jauhojen ja sokerin on turha yrittää kolkutella ovea ;).

Miksi sinä valitset luomun vai valitsetko?