keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Etsintäkuulutettu hyvä hiuslakka !


Vihdoinkin olen löytänyt hiuslakan ja muotovaahdon, joita ei tarvitse heittää roskiin muutaman kokeilun jälkeen. Myrkyttömien muotoilutuotteiden valikoima on Suomessa surkea. Kaikki Laverat, Logonat ja Santet olen käynyt läpi ja ne ovat yksinkertaisesti toinen toistaan huonompia. Ei ole pitoa, lakka jämähtää hiuksiin niin ettei shampoollakaan lähde, hiukset tuntuvat heti likaisilta jne...
Turhautuneena tilasin kokeeksi Jason naturalin hiuslakkaa ja muotovaahtoa iHerbista. Ja taidanpa tilata uudestaankin :)).Muotovaahdosta huomaa heti, että antaa föönauksella tukea ja lakka pitää kutrit ojossa eikä tahmaa.
Olikohan lie Laveran lakka jota olin melkein pullollisen käyttänyt, kun kampaaja ihmetteli miksei saa hiuksiani olleenkaan puhtaan tuntuisiksi. Ainoa syy tähän saattoi olla lakka ja kun heivasin sen roskiin, alkoi myös hiusten kunto kohentua. Mitäköhän ihmettä se sitten sisälsi? Harmi ettei ole pulloa jemmassa.
Olisiko teillä kellään vinkkejä löytyykö Suomesta muita merkkejä, jotka oikeasti toimivat?

2 kommenttia:

  1. Kiitti vinkistä. Täytyy kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Hei,
    huomasin,että Jasonin tuotteet ovat myös FeelUniquen valikoimissa ja esim hiuslakka n.10€. He eivät peri postimaksuja, ne on jo sisällytetty hintoihin.

    VastaaPoista