torstai 30. kesäkuuta 2011

AURINKOSARJA SUOSIKILTANI


Täytyy kyllä sanoa, että nyt on hyvä testiputki päällä. Olen jälleen löytänyt tuotteita, joita aion varmasti hankkia testailun jälkeenkin.
Lempparisarjaltani GreenPeoplelta on tullut tänä kesänä aurinkovoiteita. Suomesta löytyy suojakertoimilla 15 ja 25, muualta Euroopasta voi tilailla myös lasten aurinkotuotteita.

Molemmat sisältävät luonnollisen UVA/UVB –suojan. Luonnolliset ja hyväksytyt UV-filtterit ovat fysikaalisina filttereinä toimivat titaanidioksidi ja sinkkioksidi (maamineraaleja) sekä kemikaalisena filtterinä toimiva kanelihappoesteri (kasvihappo). Lisättyä UV-suojaa saadaan alppitähdestä (Edelweiss). Molemmat 82% luomua.

Kosteuttava voidepohja sisältää aloe veraa, auringonkukan siemenöljyä sekä oliivi- ja
avokadoöljyjä, jotka ehkäisevät auringonotosta johtuvaa ihon kuivumista. Tuotteet sisältävät runsaasti vapailta radikaaleilta suojaavia antioksidantteja, jotka ovat peräisin vihreästä teestä, oliivin lehdistä ja rosmariiniuutteesta. Avokadoöljy ravitsee auringonsäteilylle altistunutta ihoa.Vedenkestävyys on luotu marja- ja mehiläisvahoilla.

Suojakertoimella 15 on mielestäni ennenkuulumaton ominaisuus; se sisältää melaniinin tuotantoa kiihdyttävää johanneksenleipäpuusta saatavaa ainesosaa, joten jos haluat turvallisesti myös rusketusta, tämä on oikea tuote!

Suojakerroin 25 sopii myös erittäin herkkäihoisille, on hajusteeton. Kosteuttava, rauhoittava.Levittyy hyvin, lapsi on tyytyväinen kun imeytyy nopeasti ihoa hinkkaamatta toisin kuin jotkin vastaavat tuotteet.

Itse jäin aluksi miettimään miksi heillä ei ole tarjota isompia suojakertoimia, mutta sivuilta löytyi ihan järkeenkäypä vastaus. Suojakertoimella 25 voidaan suojautua 96%:sti UVB-säteiltä. Suojakerroin 50 antaisi siihen vain 2 %:n lisän ja lievän harhakuvitelman, että auringossa voi oleilla pidempäänkin. UVA säteet taas vaikuttavat soluihin ja niitä haittoja ei voi nähdä kuten UVB:n ihon palamisena.On järkevämpää lisäillä voidetta parin tunnin ja uimisen jälkeen.

Sarjaan kuuluu vielä lisäksi after sun, joka on 94% luomua. Imeytyy hyvin ja tuoksuu ihanalle piparmintulle. Viilentää ja rauhoittaa ihoa mm. aloe veran, kehäkukan, kamomillan ja laventelin avulla. Estää hilseilyä ja auttaa ihon korjaantumisprosessissa.

Olemme nyt koko perhe käyttäneet tuotteita hellepäivinä eikä kukaan ole palanut mistään. Ja mikä parasta, nämä imeytyvät eivätkä jää ihon pinnalle valkoisiksi raidoiksi/läikiksi.Vierastin ennen perehtymistä tuota kemikaalista filtteriä, mutta turvalliselta luonnontuotteelta vaikuttaa.Ja se minun käsittääkseni mahdollistaa myös juuri tuon helpomman levitettävyyden.
Koko perhe tykkää!

Suositushinta tuntuu äkkiseltään melko kalliilta, aurinkovoiteet 41,90 ja aftersun 25,90, mutta pullot ovat 200ml eli vähintään tuplat isompia kuin kilpailijoidensa, joista olen kumminkin pariakymppiä maksanut.

VinkkiVinkkiVinkki!!! Ainakin vielä juuri äsken Green People:n sivuilla myytiin osaa aurinkotuotteista osta2, maksa 1-periaatteella!!
Mietin aluksi viitsiikö tilata säilyvyyden kannalta. Sain sieltä nopeasti vastauksen:aurinkotuotteet pysyvät avaamattomina viileässä ja pimeässä hyvinä 30 kuukautta, joten parin vuoden sisällä kun tilaamisesta käyttää, niin toimii!
HUOMHUOM!GreenPeople ilmoitti, että heiltä ei voikaan enää tilata Suomeen, koska Suomessa on oma tukkuri. Mutta ainakin FeelUniquesta löytyy edullisemmin.

2 kommenttia:

  1. Sarja ollut käytössä myöskin täällä, sain tuttuni kautta purkillisen ja tuntuihan tuo toimivan :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kiva! Nyt täytyy vielä kaikkien auringonporotuspäivien jälkeen sanoa, että meistä ei kukaan edes punoittanut koko kesänä. Tuotteet on ihan huippuja!!! Tilasin jo varastoon ensi kesäksi, koska FeelUniquessa oli tarjouksessa ja tuote säilyy avaamattomana jopa pari vuotta.

    VastaaPoista