maanantai 22. lokakuuta 2012

Haussa hyvä luonnollinen muotovaahto tms!

Nyt tarvitsenkin teiltä neuvoa, kun itse en ole onnistunut löytämään hyvää tuotetta.
Kyse on siis hiusten muotoilutuotteesta, jota käytän föönaamiseen suojaamaan hiusta. Oli se sitten muotovaahto, suihke, mikä vaan, kaikki neuvot ovat tarpeen.
Olen testannut monia luonnollisia muotovaahtoja; Lavera, Logona, Giovanni, Jason..., mutta kaikista hiukset tulevat likaisen tuntuisiksi, rasvaisiksi.
Löytyisikö vielä joku luonnollinen/luomu vaihtoehto, jota voisit suositella?

5 kommenttia:

  1. Mulla luonnontaipuisaan (hieman kiharaankin) tukkaan toimii hyvin Less is Moren Flower Whip muotoiluvoide. Ei tule rasvaiseksi/likaiseksi, kun laittaa tarpeeksi vähän. Aika hintava, mutta sitä käytetään niin vähän kerrallaan että pullo riittää ikuisuuden :) En tiedä vastaako tuo sinun toiveita, mutta ehkä tuostakin saisi jostain näytteen kokeiltavaksi :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Meena,
    luulen, että tuo ei ole ihan sitä mitä haen, mutta löysin Less is More:lta Kitiinisuihkeen, joka on tarkoitettu juuri föönaamiseen! Täytyy etsiä mistä sitä saisi hankittua. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  3. Mistä muuten olet ostanut Less is more-tuotteen?

    VastaaPoista
  4. Pitikin vielä lisätä, että samasta sarjasta voisi löytyä joku sopivampi tuote. Tuo kitiinisuihkehan vaikuttaa hyvältä :) Itse ostin Oululaisesta ekokampaamosta, mutta ainakin Greenlips -nettikaupassa näyttäisi olevan.

    VastaaPoista
  5. Eco Cosmeticsin muotovaahto on toiminut minulla hyvin. Bongasin vasta, uusi merkki kai Suomessa.

    VastaaPoista