keskiviikko 14. marraskuuta 2012

PUHTAAMPI OMATUNTO



Löysin laadukkaan ja itselleni uuden Ecoleaf- pesuainesarjaPunnitse&Säästä:stä.Luontoystävälliset tuotteet on valmistettu briteissä ja perustuvat biohajoaviin   kasviperäisiin ainesosiin.

Itse ostin käsitiskiainetta ja olen siihen todella tyytyväinen. Pesi hyvin rasvat ja vaahto säilyi koko pesun ajan. Monessa luonnollisessa tiskiaineessahan on se ongelma, että vaahto katoaa hetkessä ja samoin pesuteho.

Sarjaan kuuluu niin yleispesuainetta kuin pyykinpesuainettakin, mutta voi olla että valikoima vaihtelee liikkeiden välillä. Brittiläisiltä sivuilta löytyi myös isoja täyttökanistereita, toivottavasti löytyy myös Punnitse&Säästä:n valikoimasta, kun on muitakin tuotteita itsetäyttöön tarkoitettuna. Kannattaa käydä tsekkaamassa!
Onko joku käyttänyt Ecoleaf:n muita tuotteita?

Ps. Oletteko huomanneet miten kivoja Punnitse&Säästä-liikkeistä on tullut, kun niitä on alettu uudistaa?

2 kommenttia:

  1. Juuh elikkäs kyllähän sitä puhtaampi omatunto tulee kun ostetaan ekologisia tuotteita jotka on lennätetty erittäin ekologisesti suomeen!

    VastaaPoista
  2. Voi kun löytyisi niin hyviä suomalaisia(Suomessa valmistettu ja raaka-aineet kotimaisia) tuotteita, että ei tarvitsisi ostaa lennätettyjä, mutta kun ei vaan löydy. Vinkkaa ihmeessä, jos tiedät sellaisia!

    VastaaPoista