torstai 20. joulukuuta 2012

ARGANÖLJY, HUIPPURAVITSEVAKO?

Oletteko tutustuneet Arganöljyyn?
Sehän on Marokosta saatavaa erittäin ravinnerikasta öljyä, jota kotimaassaan käytetään ruoanlaitossa, mutta meillä lähinnä ihoöljynä.Se on yksi harvinaisimpia öljyjä, koska arganpuut kasvavat vain pienellä alueella.
Öljy on syväkosteuttavaa, ihoa elvyttävää ja toimii ikääntymisen merkkejä vastaan. Käy mm. akneen, psoriasikseen ja palaneelle iholle.
Argan on suht kallista(n.20€ 50ml pullo), mutta erittäin riittoisaa. Öljy valmistetaan perinteisesti käsityönä ja litran saamiseen saattaa kulua jopa 20 työtuntia, huikeaa!Valmistamisessa käytetään mahdollisimman alhaisia lämpötiloja, jotta kaikki arvokkaat ravinteet säilyisivät.

Itse olen käyttänyt nyt puolikkaan pullon ja olen hieman kummissani, koska en ainakaan näin päällisin puolin tunne sen eroavan muista ihoöljyistä. Imeytyy hyvin ja kosteuttaa hetken, mutta vaikutus mielestäni lakkaa todella nopeasti. Onko ihoni tosiaan niin rutikuiva vai löytyykö samanlaisia kokemuksia muilta? Varmasti laatuerojakin löytyy, mutta luulisin kuvassa näkyvän
Naturadon luomuöljyn olevan laadukasta. Sillä on myös Cosmebio-luonnonkosmetiikkasertifiointi.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti