maanantai 6. syyskuuta 2010

KUIVIEN KÄSIENI PELASTAJAT



Työni vuoksi käteni ovat jatkuvan rasvauksen tarpeessa. Olen löytänyt pari suosikkivoidetta; Weledan Tyrnivoide ja Green Peoplen "help at hand".

Weledan tyrni on parhaimman tuoksuista voidetta mitä tiedän. Koostumus on kermamainen ja kuvittelin sen olevan hyvin imeytyvää, kunnes sain kokeiltavakseni Green Peoplen käsivoiteen. Tunne on jotenkin käsittämätön; hetken hieronnan jälkeen voide katoaa käsistä, mutta silti tuntuu, että pinnalle jää jonkinlainen suojaava kalvo.Eikä minkäänlaista rasvaisuuden tunnetta jää pinnalle. Tämä on siis täydellinen työhöni; pystyn pitkin päivää lisäillä, eikä tarvitse pelätä, että esim. astioissa on rasvaisia sormenjälkiä.

Green Peoplen käsienpelastaja sisältää mm.laventelia, hamppua, aloe veraa, oliivi- ja jojobaöljyä. Ja kuten muissakaan heidän tuotteissaan, tämäkään ei sisällä parabeeneja tai muita haitallisia aineksia. Tuote on 91% luomua.

Uusi suosikki on taas löytynyt!

2 kommenttia:

  1. Täytyy itsekkin kokeilla tuota Green Peoplen käsirasvaa.

    Itse kokeilin Weledan rasvaa ja en pitänyt yhtään. Ei imeytynyt kovinkaan hyvin, ja jätti ihon lähmäiseksi. Joten olen tyytynyt kotimaiseen, Frantsilan 10 yrtin käsivoiteeseen.

    VastaaPoista
  2. Näin sitä taas todetaan, että ihmiset ja ihot ovat erilaisia. Minulla taas tuo Weleda imeytyy kyllä suht hyvin, mutta Green People on koostumukseltaankin ihan erilainen, nimensä mukaisesti non-greasy, suosittelen!

    VastaaPoista