tiistai 10. toukokuuta 2011

BLUEBERRY LIVING


Suomalaista luomukosmetiikkaa, jes!
Kun katson kuvaa, siitä voi jo tunnistaa, että kyseessä on suomalainen tuote, mistäköhän se johtuu?
Blueberry Living on uudehko (n.puolivuotias) yrittäjä luomukosmetiikkamarkkinoilla. Tällä hetkellä tuotteita on vielä vähän, mutta kuulema lisää on tulossa.Tuotteilla on Avainlipputunnus ja suomalaisia luomuraaka-aineita suositaan aina, kun on mahdollista. Loistavaa!
Se mikä oli myös kiva, yritys on avannut INCI:t suomeksi purnukoihin, jotta niitä olisi helpompaa tulkita. Liian usein huomaan itsekin olevani netissä sanakirjan kanssa kääntämässä tuotesisältöjä ja se jos mikä on ärsyttävää puuhaa.

Testiini päätyivät Tyrni-vartalovoi sekä Piparminttu-jalkavoide.

Tyrnin tuoksu on huumaava, voisin levitellä voidetta vain sen vuoksi. Tuoksuun on lisätty myös greippiä.Kosteuttavina aineksina sheavoita, auringonkukka-,oliivi- sekä rypsiöljyä ja tyrnin siemenöljyä. Tästä voisi saada kuvan, että tuote on öljyinen, mutta ei. Se on todella täyteläinen ja hyvin imeytyvä. Olen ihastunut!

Piparminttu-jalkavoiteessa myös tuoksu on hallitseva. Piparmintusta pidän, mutta taitaa olla Teepuu-öljy, joka tulee niin läpi, että tuoksu on hieman tunkkainen. Sisältää myös monia öljyjä sekä mehiläisvahaa, joten kosteutus on taattua. Itse odotin hieman enemmän sellaista jalkojen rentoutumista ja verenkierron lisääntymistä, mutta ehkä tämä ei ollut siihen juuri tarkoitettukaan.

Suosittelen lukemaan Blueberry Livingin sivut, mistä löytyy myös jälleenmyyjät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti