torstai 2. kesäkuuta 2011

ESSENTIAL CARE


Tässäpä taas yksi ihonhoitotuotesarja mitä voin lämpimästi suositella.Kaikilla Essential Care- tuotteilla on Soil Association-luomusertifikaatti ja ne ovat minimissään 70% luomua. Lisäksi ne valmistetaan käsin pienissä erissä tuoreuden takaamiseksi. Perusraaka-aineet saadaan kylmäpuristetuista kasvipohjaisista neitsytöljyistä ja biodynaamisesti viljellyistä yrteistä.

Olen hoitanut viime aikoina kasvojeni ihoa lähes pelkästään näillä tuotteilla.

Kasvojen puhdistukseen Creamy coconut cleanser; erittäin hellävarainen, puhdistaa meikit loistavasti,88% luomua. Mieto tuoksu, pohjautuu kookosöljyyn.

Kasvovetenä Rose Petal Tonic; Ihanan raikas, tekisi mieli suihkautella hieman liikaakin. Rakastan suihkepulloa! Kosteuttaa ja sopii ärtyneellekin iholle. Ruusun tuoksu on todella mieto. Yleensä en ostaisi itse mitään ruusuntuoksuista, mutta tässä se ei häiritse.100% luomu!

Kasvovoiteena Avocado Replenishing Cream; voi käyttää myös silmänympäryksille, auttaa häivyttämään juonteita. Kosteuttaa sopivasti näin lämpimään aikaan,mutta talvella tämä ei riittäisi minulle.Sisältää mm. avocado- ja oliiviöljyä sekä sheavoita.95% luomua!

Lisäksi sain kokeilla Gentle Herb Shampoota, 70%luomua. Aluksi vierastin sitä, että se ei vaahdonnut niin paljoa, mutta tottuuhan siihen ja puhdasta tulee. Rauhoittaa myös kutiavaa päänahkaa.Säännöllinen käyttö edistää hiusten ja päänahan rasva-kosteus-tasapainoa.
Ja tässäpä mahtava juttu:
Luonnollisten yrttien ja öljyjen ansiosta ja kovien puhdistusaineiden puuttumisen vuoksi huomaat, että viikon tai parin käytön jälkeen et tarvitse enää erillistä hoitoainetta.
Kyllä, toimii juuri näin. Itselläni on suht lyhyet hiukset, mutta ei tosissaan ole pakko laittaa hoitoainetta enää viikon-parin käytön jälkeen.Kunhan vain muistaa jättää shampoon pariksi minuutiksi vaikuttamaan, eikä tottumuksesta huuhdo heti pois.

Sarja sisältää paljon muutakin kivaa, voit tutustua ja tilata niitä SkinOrganicsista!

1 kommentti:

  1. Hei!
    Löysin sattumalta blogisi ja päätin liittyä seuraamaan jatkossakin juttujasi. Minullekin on yhä tärkeämpää luonnon hyvinvointi ja haluan vaikuttaa omilla valinnoillani maapallon säilymiseen tuleville sukupolville. Vastustan myös jyrkästi koe-eläinten käyttöä kosmetiikassa, joten haluaisin löytää yhä enemmän tuotteita jotka ovat sekä ympäristölle että eläimille ystävällisiä. Toivon löytäväni blogistasi hyviä vinkkejä jahka ehdin tutustua paremmin sisältöön!

    VastaaPoista