perjantai 2. syyskuuta 2011

HYVÄ TÄSMÄTUOTE SILMÄNYMPÄRYKSILLE!



Mádaralta ilmestyi alkukesästä 2 tuotetta silmänympäryksille; korjaava voide ja kiinteyttävä geeli. Olen nyt testannut molempia ahkerasti ja olen kyllä erittäin tyytyväinen!

Näin Mádara kertoo:
"Silmänympärysalueen ahkera kosteuttaminen ja suojaaminen ovat erityisen tärkeitä, koska siltä alueelta puuttuvat talirauhaset, jotka tuottaisivat talia suojaamaan ihoamme ulkoisilta tekijöiltä ja kosteuden haihtumiselta.
Toisin kuin kasvovoiteiden, silmänympärysalueen tuotteiden tärkeimmät raaka-aineet stimuloivat lymfa-aineenvaihduntaa (esim. ruiskukkauute). Parantunut lymfanesteenkierto vähentää silmänympärysten turvotusta, ehkäisten samalla ryppyjen muodostumista. Tärkeässä roolissa ovat myös raaka-aineet, jotka vahvistavat kapillaarisuonia, vähentäen hemoglobiinin virtausta suoniin ja estäen tummien silmänalusten muodostumista"

Juuri näin kuvauksen tavalla tuotteet toimivatkin. Vaikken muistaisi joku aamu ja ilta tuotteita laittaa, silmänympärykseni ovat ihanan pehmeät ja iho hyvinvoiva ja sileä.

Korjaava silmänympärysvoide syväkosteuttavaa, kiinteyttää ja korjaa herkästi reagoivaa silmänympärysihoa. Syväkosteuttaa ja aktivoi kollageenituotantoa. Auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä.
Raaka-aineina tomaattiuutetta ( lykopeenin punapigmentti suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja hidastaa ihon ikääntymisprosessia), ruiskukkauutetta (lisää lymfanestekiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, kirkastaa ihoa), kurpitsauutetta ( vahvistaa ihokudosta ja kollageenin tuotantoa), peltokortetta ( parantaa ihon elastisuutta) sekä Kitiini, Beta-glukaania ( vähentää ryppyjä ja juonteita). Lisäksi hyaluronihappoa ja maitohappoa, jotka kosteuttavat luontaisesti.

Kiinteyttävä silmänympärysgeeli kosteuttaa ihoa syvältä auttaen vähentämään pieniä juonteita. Vähentää turvotuksia, tummia silmänalusia ja väsymyksen merkkejä kirkastaen silmänympärysaluetta.
Sisältää persiljaa (lisää lymfanestekiertoa ja vähentää turvotusta), kurkku-uutetta (virkistää, kirkastaa ihoa), hevoskastanjaa (vahvistaa kapillaareja ja vähentää silmänympäryksien tummuutta) sekä Aloe veraa,hyalurooni- ja maitohappoa kosteuttajina.

Pääasiassa olen laittanut kosteuttavaa illalla ja kiinteyttävää aamulla lähinnä koostumuksien vuoksi, geeli on huomattavasti kevyempää. Tuoksu on hyvin mieto molemmissa.

Itselläni ei ole kokemusta enempää Mádaran tuotteista, mutta kovasti niitä tunnutaan kehuttavan ja ovat kohtuuhintaisiakin.
Mielelläni kuulisin mielipiteitä muistakin Mádaran tuotteista!

4 kommenttia:

  1. Vau, sait minut ylipuhuttua. Seuravalla kerralla kun ostan silmänympärysvoiteen, ostan tätä.

    VastaaPoista
  2. Kiva, olen kylläitsekin niin tyytyväinen etten ainakaan vähään aikaan muita käytä ;) Tuppaa vaan aina kaikki uutuudet kiinnostamaan...

    VastaaPoista
  3. Sama täällä, otan seuraavaksi silmänymmpärysvoiteeksi ko tuotteet.
    Ostin Ruohonjuuresta kokeiluun Mádaran puhdistusvaahdon, kasvoveden ja päivävoiteen. Vaahto on mielettömän ihanan tuntuista, ja vaikuttaa muutenkin toimivalta. Samoin kasvoveteen ja päivävoiteeseen olen varsin tyytyväinen.
    Tuoksu on kaikissa melko mieto ja raikas. Sen enempää en ole tuoteselosteita suomennellut, mutta eivätköhän ole ihan ok.

    t. "Kantele"-Satu
    p.s. Marja Entrichin mehiläisvahavoiteesta saimme avun tyttären atooppiseen ihoon!

    VastaaPoista
  4. Tervehdys Satu!
    Itselläni ei kyllä ole minkäänlaista kokemusta Marja Entrichistä, mutta kiva kuulla tietysti kotimaisesta luonnontuotteesta positiivista.Jotenkin tuntuu, että kun tuotteet eivät kävele vastaan Helsingissä, eikä nettikaupoissa, niin sitten olen unohtanut koko sarjan. Ja ehkä vielä odottelen, että käyttäisivät luomua enemmän tuotteissaan...luomustahan alunperinkin olen innostunut, mutta välillä myös luonnontuotteita tupsahtaa testeihin.
    Hyvä myös tietää, että Mádaralta löytyy muita kokeilunarvoisia tuotteita,kiitos!

    Terveisiä tytöille,
    Maarit

    VastaaPoista