sunnuntai 21. elokuuta 2011

VITSI NIMELTÄ ETANAVOIDE


Ostin innoissani Baba de Caracolin nk.Etanavoidetta. Olin lukenut paljon hyvistä hoitotuloksista erilaisten ihovaurioiden hoidossa. Itsellenikin on kertynyt erinäisiä arpia vuosien varrella ja ajattelin, että vihdoinkin saan edes häivytettyä niitä.

Aloin käyttää aamuin illoin päivä-/yövoidetta (Regenerating Cream)sekä vartalovoidetta.
Päivä-/yövoide on kermamaista ja hyvin imeytyvää. Käytin sitä pääasiassa kasvoihin, polveen ja lantiolle. Oli siis vaaleaa ja punaista arpea sekä kasvojen iho yleisesti. Voide sisältää etanaseerumin lisäksi koentsyymi Q10:tä, elastiinia, allantoiinia, glykolihappoa ja retinolia kokonaisvaikutuksen tehostamiseksi. Lisäksi vasta nyt huomasin EDTA:n(kerääntyy vesistöön, on kaloille ja vesieliöille myrkyllistä), jota en tuotteisiini salli.
Vartalovoidetta olen käyttänyt nimensä mukaisesti. Koostumus on tosi löysä, mutta imeytyy ihan ok. Kosteutus ei kumminkaan minulle riittävää.

Voitte lukea tuotteesta artikkelin täältä, johon minäkin uskoin ennen testausta.

Valitettavasti rahat menivät kankkulan kaivoon. Iholleni ja arvilleni ei ole tapahtunut yhtään mitään. Purkit ovat tyhjät ja arvet tallella. maahantuojalta en ole saanut meiliini vastausta, kun kyselin miten tämä on mahdollista. Lisään sen sitten tähän, jahka saan.
24.8 -NYT VOIT KATSOA NATURA MEDIAN VASTAUKSEN KOMMENTIT OSIOSTA

Nyt sitten mielelläni kuulisin muiden mielipiteitä, jotka ovat tuotteita käyttäneet. Toivottavasti paremmilla tuloksilla kuin minä!

42 kommenttia:

 1. Itse olen purkkeja kädessäni pyöritellyt mutta jättänyt kaupan hyllyille juuri tuon EDT:n takia. (onneksi, kun eivät näytä toimivan)

  Outoa että tuotetta on kuitenkin NIIN hirmuisesti mainostettu arpien parantajana.

  VastaaPoista
 2. Tässä vastaus, jonka sain Natura Medialta. On kyllä "hieman" vaatimattomampaa tekstiä kuin mainoksissa. Ja nimenomaan myyjä luontaistuotekaupassa sanoi, että näihin kasvojeni ongelmiin tämä on loistava tuote.

  "Baba de Caracol -sarjan voiteiden sisältämä etanaseerumi aktivoi ihon
  omaa luontaista paranemista. Jokaisen ihmisen yksilöllinen
  paranemisnopeus on erilainen ja joillakin se voi olla niin hidas ettei
  seerumin teho riitä aktivoimaan sitä. Valitettavasti voiteesta ei
  sellaisessa tapauksessa ole hyötyä. Se ei pysty pakottamaan elimistöä
  parantamaan, ainoastaan aktivoimaan ja nopeuttamaan jo olemassa olevaa
  tai hidastunutta prosessia.
  Myös se vaikuttaa asiaan, kuinka vanhoista arvista on kyse. Tuore
  leikkausarpi on hävinnyt melkein näkymättömiin useammaltakin
  asiakkaaltamme 3-6 kk kuluessa, mutta vanhemmat arvet vaativat pidemmän
  ajan -eivätkä välttämättä häviä kokonaan siltikään. Vaalenemista silti
  yleensä tapahtuu. Monilla prosessi voi viedä vuodenkin.
  Kasvojen punoitukseen, näppylöihin tai laajentuneisiin ihohuokosiin
  seerumilla ei varsinaisesti ole vaikutusta."

  VastaaPoista
 3. Mulle tuli tuosta voiteesta kutisevia näppylöitä.

  VastaaPoista
 4. No sekin vielä kaupan päälle!

  VastaaPoista
 5. Kiva lukea kokemuksia tästä tuotteesta. Olen itsekin usein meinannut tätä tuotetta ostaa, mutta todennäköisesti arpeni olisivatkin jo liian vanhoja häviämään.

  VastaaPoista
 6. Itsekin tosiaan sain sen kuvan, että vanhemmatkin arvet katoavat/haalistuvat, mutta nähtävästi näin ei olekaan...harmittaa...

  VastaaPoista
 7. Olipa "yllätys", että ihmevoide ei toimikaan oikeasti. Kyllä arvet vaalenevat vuodessa ihan ilman voiteitakin. Eikös noita etanajuttuja markkinoida nimenomaan myös aknen hoitoon? Jos tuotteella ei kerran ole näppylöihin mitään vaikutusta niin silloinhan pitäisi poistaa moiset väitteet! Meidän pihalla vierailee kotiloetanoita silloin tällöin ja tehokkaampaa apua saisi varmaan hieromalla niitä naamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tehosi n. 40- vuotta sitten saatuu ikävään arpeen kaulalla.
   Käytin vuosi sitten yhden purkin kasvoihin ja arpeen.
   Tänään ostin uuden purkin maksaläikkiini.
   Kärsivällisyyttä kysyy mutta tehoaa.

   Poista
 8. Tulokset ovat aina yksilöllisiä, eihän mikään tökötti voi olla tehokas 100% lle väestöä, haloo???!!!! testatkaa jotain tuotetta yhdellä purkilla, ja jos ei tunnu toimivan, niin mitä sitten?? Jollain toimii, jollain ei, ette te kai oleta että joku tuote on todellinen ihme ja toimii kaikille. Kaikkeen mainontaan pitää suhtautua kriittisesti. Sitäpaitsi etanavoide on todella loistavaa tavaraa, sopii miehille myös. Itse käytän vain paljon vahvempaa voidetta kuin mistä tässä puhutaan, 80% seerumipitoisuus pitää olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samahan se on pelkällä retinolilla, usein liian pieni pitoisuus ei tehoa. Eikä yksi purkki vielä mitään välttämättä tehoa, koska iho uudistuu sykleissä ja yli 40-v. se sykli voi helposti olla reilut kolme kuukauttakin. Olen itse tyytyväinen käyttäjä, vaikkei kaikki arvwt olekaan ainakaan vielä häivyttyneet. Muuten iho on paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Eikä millään kaikki voiteet voi käydä kaikille!

   Poista
  2. Samahan se on pelkällä retinolilla, usein liian pieni pitoisuus ei tehoa. Eikä yksi purkki vielä mitään välttämättä tehoa, koska iho uudistuu sykleissä ja yli 40-v. se sykli voi helposti olla reilut kolme kuukauttakin. Olen itse tyytyväinen käyttäjä, vaikkei kaikki arvwt olekaan ainakaan vielä häivyttyneet. Muuten iho on paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Eikä millään kaikki voiteet voi käydä kaikille!

   Poista
 9. Edellisen kommentoijan kanssa samalla linjalla. Eihän nyt aikuiset ihmiset voi olettaa, että jostain rasvapurkista löytyy ihmeparannus joka ikisen ihmisen joka ikiseen iho-ongelmaan. Pikkusen mediakriittisyyttä ja maalaisjärkeä käyttöön hyvät ihmiset. Ja tosiaan, kokeilemalla se selviää sopiiko vai ei, ja jos ei niin sitten kokeilemaan jotain muuta. Ihme jenkkimeininkiä ilmassa, koskakohan joku haastaa tuon yrityksen oikeuteen...

  VastaaPoista
 10. Kannattaa kokeilla sitä geeliä, joka on tehokkaampi. Itse käytän tuota päivä/yövoidetta tehokosteuttajana öisin. Minun iholleni tuote sopii tosi hyvin ja akne on oikeasti kadonnut. Johtuuko se sitten etanoista vai aloesta, en tiedä. Muita muutoksia esim. kasvojen hoidossa tai ruokavaliossa en ole tehnyt, joten etanavoide lienee auttaneen minua. Toinen purnukka menossa ja uskon, että talvella kärsivä ihoni tulee voimaan nyt paremmin.
  Käytän tuota voidetta siis runsaasti lähen naamion omaisesti öisin.
  t. parempaa kuin perusrasva

  VastaaPoista
 11. Minulla myös auttanut ihan selvästi. Ei tosin arpiin, mutta muuten on iho paljon paremmassa kunnossa. Olen käyttänyt pitkiä aikoja ja ollut käyttämättä, ja aina kun olen jonkin aikaa ollut käyttämättä niin iho muuttuu näppyläisemmäksi taas... ja paranee, kun siirryn käyttämään etanavoidetta. Eli ei tuo nyt täyttä humpuukia ole :)

  VastaaPoista
 12. Itse olen ollut ihan tyytyväinen. Olen käyttänyt etanavoidetta nyt noin puoli vuotta. Iho on tasaisempi, koska finnejä (isoja ja pieniä) tulee vähemmän, usein ei ole ollenkaan. Käytän joinakin päivinä tavallista kosteusvoidetta. Aluksi finnejä taisi tulla vähän enemmän, mutta sitten iho rauhoittui alle kuukaudessa.
  Olen 22-vuotias, joten en tiedä miten toimii ryppyvoiteena. Finniarvet ovat haalistuneet, mutta ne kai haalistuvat muutenkin kun iho uusiutuu itsestään.

  VastaaPoista
 13. itse olen käyttäny etanavoidetta varmaa 4kk ja rasvaa vielä jäljellä, ja hyvä tuote kosteuttaa ihoa jättämättä liikaa kiiltoa hyvä yö ja päivä voiteeksi, ihoa silottaa ihan selkeesti! arpia vähän vaalentava vaikutus muttei tässä ajassa mitään sen ihmeempää tapahtunut. Mutta selkeesti paras voide mitä olen enen tottunut käyttämään!

  VastaaPoista
 14. Olen käyttänyt etanavoidetta pari vuotta ja olen kohtuullisen tyytyväinen tuotteeseen. Vaikka hinta kirpaisee joka kerta, kun ostan uuden purkin, voide on kuitenkin melko riittoisa. Päivä- ja yövoidekäytössä purkki riittää noin kolmeksi kuukaudeksi. Olen jo sellaisessa iässä, että ryppyjä väistämättä tulee, enkä ole huomannut voiteella olleen juurikaan vaikutusta tähän seikkaan, mutta ihoni väri on parantunut - vanhat finniarvet ovat vaalentuneet, ja ihon alla olevat näppylät, jotka helposti tulehtuvat finneiksi, ovat "sulaneet" suurimmaksi osaksi, ja iho on tasoittunut. Kaiken kaikkiaan ihoni tuntuu voivan melko hyvin. Aluksi päätin vain kokeilla testausmielessä voidetta, mutta kun huomasin edellä mainittuja vaikutuksia, en ole ainakaan vielä luopunut sen käytöstä.

  VastaaPoista
 15. Laitan etanavoidetta haavoihin ja haavat paraantuvat melkoisen nopeasti, enkä ole käyttänyt edes laastaria.

  VastaaPoista
 16. Etanavoide aiheutti minulle punoitusta, turvotusta, kirvelyä siin paljon, että oli pakko pestä voide pois kasvoilta. Jalkavoiteeksi joutui sittan kallis voide.

  VastaaPoista
 17. Meillä on etanoita/kotiloita puutarhassa riesaksi asti ja kun kerään niitä paljain käsin, niin kädet käteni tuntuvat silkinpehmeiltä vaikka ne oikeasti ovat ´puutarhurin kädet´, kuivat ja karkeat. Ajatukseni on, että etanoilla täytyy olla oikeasti ihoon vaikuttavia aineita. Voiteiden pitoisuudet ehkä eivät ole kovin korkeita, jos niillä ei ole vaikuttavuutta.

  VastaaPoista
 18. Minulla ainakin tasoitti ihon väriä, vaalensi punakoita arpia, sekä antoi pisamille kyytiä. =) Mutta niinhän se menee, että kaikki tuotteet eivät toimi kaikille.

  VastaaPoista
 19. Eipä vaalentunut minunkaan leikkausarpeni.

  VastaaPoista
 20. Miehenä olen kovin tyytyväinen tuotteeseen...vaikken rasvojen ammattilainen olekkaan...olen saanut apua kuivaan ihoon... :)

  VastaaPoista
 21. Minulla on toiminut moitteettomasti. Itse olen kärsinyt pahasta aknesta ja syönyt monet antibiootit ja monet lääkerasvat mutta ei ne auttanut. Minulla on myös ollut paljon mustapäitä ja iho ollut todella rasvainen. Rasvaa olen käyttänyt nytte 2kk ja muutoksia olen huomannut! Akne arvet on alkan häviämään, naama ei kiillä kilometrin päähän ja mustapäät on myös alkan häviämään! Itse olen tyytyväinen ja minulla tämä rasva toimii, eihän kaikki rasvat käy kaikille, maalaisjärkeä saa käyttää. Aina kannattaa yrittää ja jos ei toimi nii sitte etsimään toinen purnukka. :)

  VastaaPoista
 22. Olen kayttanyt Baba de Caracolia paiva seka yovoiteena jo useamman vuoden ja olen erittain tyytyvainen, iho pysyy kauniimpana ja kosteutettuna (olen kohta 39-vuotias ja minulla on sekaiho, joka helposti tuntuu kiristavalta), seka maksalaiskat vahenevat. Voide on lisaksi riittoisaa ja paljon halvempaa kuin aiemmin kayttamani Nuxen voiteet, nyt saan samaan hintaan 100ml kun ennen vain 50ml. Geelia jossa on 35% seerumia en ole toistaiseksi kokeillut.

  VastaaPoista
 23. Suosittelen todellakin voidetta! Kolmas raskaus jätti sellaiset arvet mahaan, että ei hymyilyttänyt! :) Tosin en silloin asiaa ihmeemmin ajatellut. Vasta reilun vuoden päästä kuulin rasvasta, jota minulle suositeltiin. Päätin kokeilla. Tulokset näkyivät jo viikossa. Itsekin ihmettelin. Mahani oli kuin näistä mainoksista.... (kuva ennen ja jälkeen). Ja lisäys vielä. Aineenvaihduntani on suht koht nopea, ehkä se sitten vaikutti asiaan.

  VastaaPoista
 24. Voi harmi, kun paljon kukaan kommentoijista ei kerro tarkalleen, MINKÄ MERKKISTÄ etanavoidetta on kokeillut!

  Minä ostin Natura Median Baba De Caracoleja, sekä voiteen että geelin, ja täytyy todeta, että täysin hukkaan meni iso kasa rahaa!!! :o(
  En epäile, etteikö etanavoide voi olla hyvää, ja että tutkimukset etanamaidosta olisisvat huijausta, mutta tämä nimenomainen merkki (josta Maaritkin tässä blogissaan kertoo) ei todellakaan ole mistään kotoisin!

  Voide on kuin vaseliinia: ei imeydy vaan jää paksuksi, hengittämättömäksi ja tahmeaksi kerrokseksi iholle. Samalla iho tuntuu syvemmältä kummallisen kuivalta, eli voide ei todellakaan kosteuta ihoa oikeasti. Minulla on rasvainen iho jo muutenkin, joten voide tukkii huokosia ennestään, laajentaen ne tosi selvästi näkyviksi ja rumiksi, täyttäen ne rasvalla! Ihoni on pahemman näköinen kuin tupakoitsijalla. :o(

  Geeli taas ei myöskään imeydy kunnolla, mutta eipä tee juuri mitään muutakaan. Iho "huutaa" kosteutta myös sen jälkeen.

  Olen ollut huomaavinani, että kasvojen ihoni olisi jopa veltostunut ja vanhentunut ekstravauhdilla nyt, Natura Median etanavoiteita syksystä lähtien käytettyäni?!

  Myös se on pitkä miinus, että nuo voiteet on pakattu vanhanaikaisesti avonaiseen purkkiin, jossa ne saastuvat mikrobeilla ja ovat suorassa kontaktissa ilmaan heti ensiavauksesta - eli ne alkavat härskiintyä heti, kuten kaikki rasvat hapettuessaan. Hapettumisen huomasi näiden kohdalla siitä, että ne alkoivat muuttua aavistuksen aprikoosin värisiksi...

  Nykyaikaisten voiteiden pakkaukset ovat aina mäntäpumppupulloja, joissa tuote ei pääse missään vaiheessa kosketuksiin ilman kanssa!

  En aio silti luovuttaa itse idean suhteen: aion kokeilla vielä erimerkkisiä tuotteita!
  Te, jotka olette saaneet näkyviä tuloksia: kertokaa, minkä merkkisiä voiteita / geelejä olette käyttäneet!

  VastaaPoista
 25. Tyhmä pitää olla jos luulee, että voiteilla saa arvet pois :D

  VastaaPoista
 26. Pakko kommentoida sen verran, että kyllä se ilma pääsee niihin mäntäpumppupulloihin, muutenhan pullon posket menisivät lommolle käytön myötä, kun ilma ei korvaa ulos pumpattua voidetta. Puristettavat tuubit olisivat tässä suhteessa parempia.

  VastaaPoista
 27. Pumppupulloissa on pohja, joka nousee voiteen vähenemisen myötä. Pulloon ei synny tyhjää tilaa, joka täyttyisi ilmalla.

  VastaaPoista
 28. Teneriffalta ostin voidetta jossa etanaa,aloe veraa ja ruusua. Ompas tosi hyvä juttu. Mulla ruusufinni,joka on rauhoittunut. Kelle sopii kelle ei,ja sehän ei ole valmistajan vika.Ihoa ei kiristä,on "notkea",sileempi,eikä voide tuoksu vahvasti.

  VastaaPoista
 29. Mulla on kyllä auttanut etanarasva niin hyvin, etten enää vaihda sitä mihinkään muuhun voiteeseen. Minulla on ongelmaiho, näppyjä, arpia, couperosa, superkuiva pintaiho ym.. Mikään muu voide ei ole tehonnut näin hyvin.

  VastaaPoista
 30. Kertoisitteko minkä merkkistä etanavoidetta olette käyttänyt, geeliä seerumia vai jotain voidetta????

  VastaaPoista
 31. Jos on paljon rahaa niin tottakai voi ostaa vaikka mitä. Itse käytän kosteusvoiteena ERIOIL hajustamatonta voidetta ja maksaa iso pullo s-marketissa 6,55€ ja robinhoodissa vähän yli 7,00€.
  Luontaistuotteita en käytä juuri lainkaan, mutta magnesium+B6 käytän purkin 1-3 kertaa vuodessa. Harrastan avantouintia ja uin kyllä kesälläkin, harrastan myös ilmaislehtien ja mainosten jakoa ja siitä saa myös palkkaa (aloittanut syyskuussa v. 2003 ja koukkuun jäi ) . Eräänlainen kuntoilubisnes!!!

  VastaaPoista
 32. Halka Industrial - Baba de Caracol merkkistä olen käyttänyt ja sitä saa huuto.netistä reilusti alle 20€ purkki! Luontaistuote kaupassa maksoi 44€ joten miettikää hyvät ihmiset mistä ostatte tuotteita kun samaa merkkiäkin ovat.

  VastaaPoista
 33. regenerating cream voidetta olen käyttänyt,yhden purkin.en huomannut mitään hyvää ,enkä pahaa, tosin kun sitä laittoin niin naama tuntui tosi likaselta,en tosin olis edes tarvinnut, mutta uteliaisuutta kokeilin.parhaaksi voiteeksi olen huomannut nivea aurinkovoiteen,joka jo ekakerrasta näyttää tehonsa. ja sitten tietysti kasvo lihasten herätys kerran pari viikossa saa kasvot hehkumaan, ja juuri siinähän sitä menee lankaan voiteiden kanssa ,kun luulee että voide tehoaa,vaikka todellisuudessa se voiteen pyörittely kasvoihin on se joka saa kasvot hehkumaa, ja veren kiertämään.että ihan nivea riittää .jopa nuo aineet saattaa vaurioittaakin ihoa, kuten näistä kirjoitteluistakin voi päätellä, ihohuokoset auki on paras lääke.ei puutereita, jotka ovat suoranaista likaa kasvoille.kiitos.

  VastaaPoista
 34. Laissa on kielletty valheellinen ja jopa harhaanjohtava mainonta. Kaikki mainokset jotka pääsevät ulos TVstä, lehtiin yms on tarkoin tarkistettuja, että todisteita väitteistä on olemassa. Se nyt on vaan fakta että jokaisen oma iho reagoi eri tavalla eri tuotteisiin, etanavoidekaan ei voi sopia kaikille vaikka ihmevoide olisikin.

  VastaaPoista
 35. oletteko testanneet Amazonissa myynnissä olevia tuotteita, huomattavasti edullisempia

  VastaaPoista
 36. Ei tarvi ostaa mitään voiteita: yhtä tehokasta on omassa pihassa viihtyvä etanan lima: niitä kun keräilet iltasella paljailla käsillä, niin jo on pehmeä ja silloinen iho kun liman lopulta peset pois. Ei taatusti lisättyjä ainesosia tms. luontoon kertyviä myrkkyjä. Testattu ja toimivaksi todettu tänä sateisena etanakesänä.

  VastaaPoista
 37. Hei! Olen tilannut vuosia etanavoidetta, ja olen erittäin tyytyväinen! Laitan kasvoihin ja samalla voidetta saa kädetkin ja en itsekkään ensin uskonut! Purkki riittää minulle noin puolivuotta! Olen 60 vuotias ilman ryppyjä ja kädet kuin silloin ennen! Ei ole haukkumista! Erittäin hyvä tuote. Ikävää, jos teillä ei tuote autta ihmettelen?

  VastaaPoista
 38. Tapaan harvoin erästä ihmistä ja olen aina ajatellut että hän on minua reilusti nuorempi. Hänen iho on toedella rypytön ja kaulassa ei ole vielä veltostumisen merkkejä. Selvisi että on samaikäinen kuin minä ja että on käyttänyt Baba de carocol etanageeliä jo usean vuoden ajan säännöllisesti

  VastaaPoista