keskiviikko 11. tammikuuta 2012

KINKUN MAKUA


Olen hieman myöhässä joulukinkku jutun kanssa, mutta ehkäpä tämän voisi sitten muistaa ensi vuonna.
Mielestäni paketti on jo niin herkullisen näköinen etten voinut jäättää ostamatta Ruohonjuuresta ;)).

Kyseessä siis kinkku, joka on valmistettu soijaproteiinista. Sivellään sinapilla ja korppujauhotetaan(itse käytin spelt-mannaa)mausteiden kera ja ei kun uuniin lämpenemään. Tosi nopeaa ja helppoa!
Maistuu niin lämpimänä kuin kylmänäkin ja on todella lihaisan oloinen, sai kehuja myös lihansyöjiltä!

Valmistajana Astrid och aporna, joka paljastuikin hurmaavaksi malmölaiseksi ekokaupaksi. Kannattaa käydä tsekkaamassa sivut vaikkei ruotsia osaisikaan.

Aiemmin olen yrittänyt itse vääntää jos jonkinmoista "kinkkua", mutta mielestäni mikään ei vedä tälle vertoja. Toivottavasti löytyy ensi joulunakin Ruohonjuuren pakastealtaasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti