maanantai 23. tammikuuta 2012

TERVEELLISTÄ HENGITYSILMAA

Törmäsin tänään mielenkiintoiseen tuotteeseen. Olin aiemmin lukenut siitä, mutta olin unohtanut sen kokonaan.

Kyseessä on Attituden luonnollinen ilmanpuhdistin. Lupaus on melko kova; tuote vangitsee ja ottaa kiinni ilman saasteet kotona 37m2:n alueelta. Se myös imee sekä eliminoi hajuja( ruoanlaitto, eläimet, savu, home...). Tämän mahdollistaa aktiivihiili erittäin huokoisen rakenteensa ansiosta. Valitan, mutta menee kyllä yli hilseen miten ne kaikki saasteet hakeutuvat tähän 10cm x 10cm boxiin??? Joku viisaampi voisi selittää...

Hätkähdyttävä on tieto paketin kyljessä; Maailman taerveysjärjestön mukaan sisäilman saastuminen on syynä 1,6 miljoonan ihmisen kuolemaan vuodessa eli 1 kuolee joka 20. sekunti. Tehosi ainakin minuun, sai tekemään ostopäätöksen välittömästi!

Tuoksuvaihtoehtoina passionhedelmä tai laventeli-eucalyptus, itse valitsin jälkimmäisen. Makuuhuoneeseen sijoitettuna saa samalla laventelin rauhoittavan vaikutuksen ;).

Onko kukaan kokeillut tätä ja mitä olette mieltä?

1 kommentti:

  1. Hei!

    Mielenkiintoinen tuote. Kirjoitit, että tuote "imee sekä eliminoi hajuja". Poistaako se tosissaan huoneilmasta hajuja vai peittyvätkö ne tuotteesta haihtuvien eteeristen öljyjen alle?

    Tuoksuherkkänä innostuin postauksen otsikosta "Terveellistä hengitysilmaa" ja jäin miettimään, hoitaisiko tämä ilmanpuhdistin tehtävänsä myös ilman eteerisiä öljyjä.

    VastaaPoista