torstai 9. helmikuuta 2012

IHANA KASVOVOIDE TALVI-IHOLLE


Tässä on nyt sellainen kasvovoide, jota olen etsinyt; täyteläinen, hyvin imeytyvä, ravitseva... Dr.Organic:in superkosteuttava E-vitamiinivoide!
Sisältää mm. aloe veraa ja monia luonnon öljyjä. Tuotteissa käytetään luomua aina mahdollisuuksien mukaan. Valitettavasti silti mitään prosentuaalisia määriä ei kerrota. Täytyy vain luottaa sanaan...?

Suosittelen vierailemaan Dr. Organic:n sivuilla. Tuoterepertuaari on erittäin laaja, jokainen löytää varmasti omansa. Lisäksi tuoteet ovat kohtuuhintaisia, voit tilata niitä täältä. Kauppa on luotettava ja tuotteet saapuivat n. viikon päästä.

Itselläni on vielä testeissä hiustuotteita, saippuaa, hammastahnaa, suuvettä ja toinenkin kasvovoide. Niistä juttua myöhemmin!

4 kommenttia:

  1. Hei, sulla on kiva blogi! Koska olet tutustunut kaikenlaisiin luomutuotteisiin jo pidempään, kysyisin sinulta seuraavaa: Olisiko jokin päivävoide sellainen, jota ei ole testattu eläinkokein, jossa ei ole liikaa hajusteita, jossa on suojakerroin UV-säteilyjä vastaan ja joka mielellään olisi vielä pumppupullossa/tuubissa (hygienian ja pitkien kynsien takia)??? Tiedän, että vaatimuksia on paljon...

    VastaaPoista
  2. Haaste sinulle :)

    http://ruohonmutustelijat.blogspot.com/2012/02/sorry-tears-falling-and-hi-weird-happy.html

    VastaaPoista
  3. Moikka Matkatar!
    Heti tuli mieleeni suosikkini Green people. Sieltä löytyy vaatimuksesi täyttävä Day Solution spf15. Heidän pumppupullonsa ovat ihan parhaita. Tuotteita löytyy ainakin Sokokselta ja Stockalta, mutta itse tilaan hinnan vuoksi mieluummin vaikkapa täältä :
    http://theorganicbodycareshop.com/products.asp?SID=1&PTID=none&Brand=Green_People&Product-Type=none

    VastaaPoista
  4. Hyvät Ruohonmutustelijat!
    Otan haasteen vastaan, kunhan löytyy sitä kuuluisaa aikaa jostakin...
    Kiitos teille!

    VastaaPoista