lauantai 23. lokakuuta 2010

ATTITUDEA TISKAAMISEEN



Tässäpä mainio tiskiaine! Olen tähän asti varmaankin tottumuksesta käyttänyt vain Ecoveria käsitiskiin, mutta enpä käytä enää. Olen muutenkin ollut itseasiassa lähes poikkeuksetta tyytymätön Ecoverin tuotteisiin, eivät ole tarpeeksi tehokkaita. Käsitiskissä Ecover tuntui haihtuvan jonnekin taivaan tuuliin hetkessä ja rasvat jäivät astioihin. Attitudessa pesuteho kestää kauemmin, eikä ainakaan vielä ole jäänyt pesun jälkeen käteen rasvaista astiaa.

Ja onhan Attitudessa muitakin ihan huippuominaisuuksia;
"Attitude on maailman ensimmäinen sertifioidusti ympäristöystävällinen ja hiilidioksidineutraali kodinpuhdistussarja.
Kaikki Attitude -tuotteet ovat saavuttaneet Ecologo sertifioinnin, joka on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti.
Kaikki Attitude -tuotteet myötävaikuttavat omalla osallaan taistelussa ilmaston lämpenemistä vastaan. Tuotteiden valmistaja vähentää aktiivisesti hiilidioksidipäästöjään ja jäljelle jäävät päästöt hyvitetään istuttamalla lisää puita"
Tuo oli siis suoraan maahantuojan Ekovistan sivuilta.
WAU! Tällainen kyllä jo nostaa tuotteen tosi korkealle mun mittapuussa!

Kunhan tarvitsen jotain muuta heidän laajasta repertuaaristaan, ostan kyllä varmasti.
Ovathan pullot myös tosi kauniita, ei tarvitse piilottaa kaappiin : )))

2 kommenttia:

  1. Mulle kävi juuri päinvastoin, Attitude ei pese tarpeeksi (ainetta saa tursottaa aivan hirveästi kun on niin lirua) mutta Ecover toimi.

    VastaaPoista
  2. Olen käyttänyt ei-niin-kauniissa pakkauksessa olevaa Alma Win käsitiskiainetta ja siinä on yllättävän paljon potkua ekotiskiaineeksi. Myös sarjan yleispuhdistusaine vaikutti hyvältä. Ecoverit ei ole minuunkaan kovin iskeneet.

    VastaaPoista