maanantai 25. lokakuuta 2010

EKOILEVA LEHTI

Kylläpäs sähköyhtiömme Kraft&Kultur yllätti taas iloisesti!
Postin mukana tuli heidän kustantamansa uusi lehti (kuten Helsingin Energialla Helen), joka on aivan mainio.
Huili-uusi lehti kestävään elämään. Kylläpä osuikin nappiin. Vielä kun pääkirjoituksessakin kerrotaan Huilin vaatimattomana tavoitteena olevan maksimaalinen onni kaikille niin, että maapallo kestää sen, tämä tyttö on myyty.

Lehdessä on paljon mielenkiintoisia aiheita; ekosti vihille, ekotekijä vieraanaan Punainen norsu-vaatemerkin Helena Opas, juttuja teestä, eko-easy ja laaja eko-opas.

Mielenkiintoisimmaksi valitsin "eko-elämän sietämätön hankaluus". Itse en allekirjoita otsikkoa, koska ekoilu on normaalia arkipäivääni, mutta Eko-easy on varmastikin tulevaisuutta ja erittäin tervetullut trendi. Enää ei tarvitsisi juosta ympäri kaupunkia etsimässä metallinkeräyspistettä ja ruokapaketeista löytyisi helposti maininta miten ympäristöystävällistä tuotetta olet ostamassa. Eko-easyyn voi sisällyttää rajattomasti kaiken mikä vain helpottaa tekemään ekologisemman valinnan sen vastakohdan sijaan.
Jutussa lukee mm. näin: "niin kauan kuin luontoa tuhlaava elämäntapa on monin kerroin helpompaa, nopeampaa ja halvempaa kuin kestävä, ei ole todennäköistä, että meistä kovin moni on valmis ekologiseen elämään". Juuri näin, tähän törmää usein. Tervetuloa EKO-EASY!!!

Hienoa Kraft&Kultur, kiitos tästä loistavasta lehdestä. Jos te lukijat mietitte miksi ekoenergiaa kannattaa ostaa, käykää lueskelemassa ekoenergia-sivut.

1 kommentti:

  1. Kiitti kivasta bloggauksesta. Ekoenergia on kyllä harvinaisen hieno juttu. Meikällekin tulee :)

    VastaaPoista