tiistai 9. maaliskuuta 2010

IHANAN HUNAJAINEN BEELIEF BOTANICS

Jos pidät hunajasta, tämä tuoteperhe hurmaa sinut! Beelief botanics on englantilainen yritys, joka loihtii hunajasta sekä kasveista upeita voiteita, kasvojenhoitotuotteita sekä sisäisesti nautittavia kapseleita ja hunajaa. Kaikki on valmistettu käsin ja mahdollisimman luonnonmukaisesti.
Olen kokeillut viittä heidän tuotettaan:
Silmänympärysvoide on ihanan täyteläistä ja pehmentää ihoa todella tehokkaasti. Pääraaka-aineena Royal Jelly, jota vain mehiläiskuningatar pystyy tuottamaan. Muinaiset egyptiläisetkin käyttivät Royal Jellyä ryppyjen poistoon.
Kasvovesi on todella kevyttä ja raikasta. Puhdistaa myös kevyen meikin. Sopii erityisen hyvin herkälle iholle, koska ei sisällä kuivattavaa alkoholia. Pystyn mielessäni kuvittelemaan kuuman kesäpäivän, jolloin tämä kasvovesi tuo raikkaan tuulahduksen iholle...Sisältää hunajaa, ruusuvettä, hamamelista sekä eteerisiä öljyjä.
Propolis repair creme on meillä toiminut ensiapuvoiteena. Jos jonnekin tulee näppylä, kuiva läiskä tai kutittaa, tämä auttaa. Toimii myös auringonpolttamiin sekä hyönteistenpistoksiin.
Emoliex first formula on vielä vahvempi versio. Resepti on 1700-vuotta vanha, jonka pääraaka-aine on mehiläisvaha. Auttaa ihoa palauttamaan normaalin "happovaipan". Ei myöskään kirvele vaikka iho olisi auki. Sopii hyvin kuiviin kantapäihin, vauvan taipeisiin, kuivalle iholle ennen uimahalliin menoa. Hyvä luonnollinen vaihtoehto kortisonivoiteille.
Kynsinauhavoide sisältää myös Royal Jellyä, joka tekee siitä todella täyteläisen. Pieni purkki kestää loputtomiin. Tekee hyvää myös kynsille estäen kosteuden haihtumista.
Kaikki voiteet sopivat koko perheelle, mutta myös Baby beelief löytyy valikoimasta.
Kokeilin tehdä testitilausta heidän sivuiltaan, mutta postikulut nousivat 15£:n, joten tilaan tästedeskin mehiläistuotteeni The organic bodycare shopista.
Tosin nuo sisäisesti nautittavat hunajatuotteet alkoivat himottamaan...

Mitä hunajaa teillä käytetään kotona? Meillä on kaksi kotimaista luomusuosikkia: Kiinteämpi Metsämesi, jota olen löytynyt vain S-marketeista sekä tuubissa oleva juoksevampi Voi hyvin-hunaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti