tiistai 3. toukokuuta 2011

BENECOSIN MEIKKEJÄ



Nyt olen saanut kunnolla testattua Benecosin meikkejä.Sarjahan on BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Saksasta, kumma etten siellä törmännyt näihin ollenkaan.
Ekovista on maahantuoja ja sieltä sainkin testiini ripsarin, duo-luomivärin sekä rajauskynän.
Se mikä näistä on heti mainittava, on hinta; nämä ovat E-DUL-LI-SIA!!Jos katsotaan vaikkapa Ecodealin sivuilta, niin kallein on meikkivoide ja se maksaa 9,95.Voitteko uskoa? Tuotteita saa ostettua mm. Ruohonjuurista.Ekovistan sivuilta löytyy muutkin jälleenmyyjät.

Ripsari: Luvataan tuuheat ja luonnolliset ripset. Toki riippuu lähtökohdasta, mutta ainakaan minun hentoisista ei tuuheita saa useallakaan kerroksella. Tykkään kyllä harjasta, vaikka moni muu testaaja ei olekaan ollut samoilla linjoilla.Väri on tosi kosteaa, mutta on jo parin viikon käytöllä hieman kuivahtanut helpommin hallittavaksi.Lupailtiin, että tämä ei varise, ja oli kestänyt lumituiskunkin, mutta ei...Kyllä sitä hieman on alaluomilla, kun työpäivän jälkeen vilkaisee peiliin. Ja veden ripsottelu saa värin valumaan...Harmi! Sanoisin tämän olevan ihan ok,hintansa arvoinen, mutta aina harmittaa kun jokin tuote ei täytäkään lupauksia.

Luomiväriduoissa on oikein kauniita pareja. Valitettavasti ne ovat helmiäistä, kun itse normisti käytän vain mattoja. Olen tähän asti käyttänyt luonnonkosmetiikasta vain Dr Hauschkan luomivärejä, koska olen ollut niihin tosi tyytyväinen. Ja taidan käyttää vastedeskin. Väri levittyy tosi hyvin ja näyttää hyvältä juuri laitettuna. Mutta katsopa parin tunnin päästä peiliin, mitään ei ole jäljellä...

Ja sitten vielä rajauskynä; testissä ruskea. Itse ostan yleensä mustia tai harmaita, kun vihreäsilmäisenä en ole tottunut ruskeaa käyttämään. Mitä tästä nyt sitten sanoisi? Kynä on niin kova (?), etten saa yläluomelle oikeastaan mitään aikaiseksi. Alaluomelle tulee paremmin, mutta ei myöskään pysy hyvin.

Yhteenvetona siis totean valitettavasti, että nämä eivät olleet minulle juuri niitä oikeita tuotteita. Varmasti ne jollekin toiselle ovat, jolla on erilainen iho, ripset jne... En nyt tiedä kohtasiko tässä siis hinta laadun, vai miten?

Erittäin mielelläni kuulisin kommentteja, jos joku muukin on testaillut!

4 kommenttia:

  1. En ole kokeillut Benecosia, enkä taidakaan kokeilla kokemustesi perusteella. Minä(kin) etsin vielä sitä hyvää ekoripsaria - löytyyköhän sitä koskaan *huokaus*

    VastaaPoista
  2. Tätäpä minäkin mietin...löytyykö ikinä todella hyvää ekoripsaria??? Paras tähän mennessä testaamistani on ollut Inika Mineralsin, tosin taisi olla varmaan nelinkertainen hinta Benecosiin verrattuna.
    Toinen mitä en ole löytänyt, on edelleen se nestemäinen eyeliner. On todella paksuja suteja tai väri levähtää jo muutamassa tunnissa...
    Meni syteen tai saveen, Benecosin kokeilu ei ainakaan maksa paljoa. Voihan se ollakin jollekin toiselle hyvä vaikkei mulle sopinutkaan.

    VastaaPoista
  3. Tilasin just Benecosin rajauskynän, kun piti saada kirjatilauksen kanssa minimitilaus täyttymään Ecodealiin. Olisinpa ensin etsinyt kommentteja...noh. Eipä ole hinnalla pilattu. Mutta kysymys tai kysymyksiä. Olen vastikään alkanut päivittää meikkipussia luonnollisempaan suuntaan. Onko tullut sellaista rajauskynää vastaan, jota voi käyttää kajalina, sisäluomelle? Ja onko kokemusta kynsilakoista - Benecos, Sante jne? Entä rasvaisemman ihon kevyempää kosteusvoidetta? Olisi kiva tietää kokemuksia!

    VastaaPoista
  4. Heippa,
    pahoitteluni etten ole huomannut aiemmin kysymyksiäsi.
    En ole saanut yhtäkään rajauskynää pysymään sisäluomella kunnola, mutta Lavera ehkä parhaiten.
    Kynsilakkoja en juurikaan työni takia käytä.Couleur Caramel oli testissä, lähti tosi helposti pis. Lisäksi lapsellani ollut Santea, pysyy hieman paremmin.
    Kasvovoiteista ihan ehdoton suosikkini on Green People. Ihan sama mitä olen testaillut, kaikki ovat ainakin minun perheelläni toimineet. Suomessa niitä saa ainakin Sokoksista, mutta itse tilaan hinnan vuoksi esim.The Organic Bodycare shopista(en saanut tähän jostain syystä linkkiä). Suosittelen kokeilemaan 24hour creamia tai Daysolutionia.Kumpikaan ei mielestäni ole raskasta.
    Itse etsin edelleen sitä täydellistä ripsaria sekä nestemäistä rajauskynää...Ripsareista paras tähän mennessä löytyy myös GreenPeoplelta.

    VastaaPoista