sunnuntai 14. elokuuta 2011

TAHDOTKO PUHDISTAA KOTISI ILMAN KEMIKAALEJA -PELKÄLLÄ VEDELLÄ?


Tämä tuote, Ionator EXP, on aivan uskomattoman hieno keksintö!
Olen testannut ja käyttänyt sitä jo kuukausia töissä ja halusin myös katsoa mihin se kotioloissa pystyy. Sain siis testiin sen myös kotiin ja voin vakuuttaa, että kaikki mahdolliset paikat on tullut kokeiltua, mitkä kestävät vettä.

Eli, tiivistetysti; pystyn siivoamaan koko kodin pelkällä vedellä!!!Laite ionisoi tavallisen hanaveden, jolloin se pystyy irrottamaan likaa.Voisiko olla ekologisempaa siivoamista? Lisäksi se tappaa oikein käytettynä 99,9% mm. salmonellan, listerian ja H1N1-viruksen. Voit lukea maahantuoja Sandboxin sivuilta lisää laitteen toiminnasta ja mitä ionisointi tarkoittaa kohdasta "katso tuote-esite".

Ionatorilla suositellaan puhdistuskohteiksi lasi- ja peilipintoja, teräs-, keraamiset-, laminaatti- ja puupinnat sekä paljon muuta. Toisin sanoen kaikki mikä kestää vettä on mahdollista puhdistaa tällä ja hyvälaatuisella mikrokuituliinalla.

Laite on ihanteellinen mm. kouluihin, kahviloihin, ravintoloihin, toimistoihin sekä odotustiloihin. Myös koti- sekä allergiasiivous tehostuu Ionatorin avulla aivan uudelle tasolle. Ionator auttaa pitämään usein käytetyt sekä kosketellut pinnat sekä ympäristöt puhtaana ja turvassa haitallisilta bakteereilta.

Itse käytin laitetta melkeinpä lattiasta kattoon; koko keittiö(mm.rasvat irtoaa hyvin), jääkaappi, peilit, lattia, kylpyamme, suihkukaappi, pesualtaat, seinistä tahroja, wc, huonekalut, ikkuna, sohva...Ja voin rehellisesti sanoa, että kaikki tuli puhtaaksi ja tahrattomaksi. Mutta, hyvä lopputulos vaatii laadukkaita mikrokuituliinoja, joilla on hyvä imuteho. Itse ostin Sini-tuotteita, jotka toimivat hyvin, mutta jonkun halpismerkin ei taas toiminut lainkaan.Sandboxin edustaja kertoi itse ostavansa maalaismarkkinoilta saatavia isoja keltaisia liinoja, joilla on hyvä imuteho.

Hyviä puolia on siis paljon, entäs huonot?
-hinta,n.350€
-laite on isohko ja pelkään sen koko ajan kaatuvan ja hajoavan. Tosin töissä on kaatunut moneen otteeseen ja toimii edelleen.
Eipä tule muita mieleen.

Laitteen mukana tulee laturi.Yön yli latasin kaksi kertaa reilun kuukauden aikana ja vieläkin jäi virtaa eli vie vähän sähköä. Sitten vain hanasta säiliöön vettä ja suihkuttelemaan, äärettömän helppoa!

Laitteesta on olemassa myös sirompi malli kotikäyttöön(ei saa vielä Suomesta), mutta kokemuksen perusteella valitsisin silti tämän EXP:n HOM:n sijaan. Voit käydä kumminkin tutustumassa HOM:iin täällä. Lisäksi kannattaa käydä lueskelemassa sivun alareunasta "question and answers", jotta saa kuvaa laitteen toiminnasta ja käyttötavoista.Suomalaisilta Sandboxin sivuilta löytyy myös videoita ja paljon mielenkiintoista lueskeltavaa.

Kysykää ihmeessä, jos kiinnostuitte laitteesta.

SUOSITTELEN!!! Voisiko olla ihanteellisempaa siivousvälinettä vaikkapa lapsiperheessä, jossa kaikenmaailman pöpöt jylläävät lähes tauotta?

1 kommentti:

  1. teetäkin voi käyttää pesuaineena, ikkunoihin:

    http://www.investori.com/b/index.php/toimitus/2013/08/05/myrkytoen-arki

    Niina

    VastaaPoista