keskiviikko 3. elokuuta 2011

VIHDOINKIN TÄYDELLINEN PESUTULOS



Kyllä tätä onkin etsitty ja monia testattu matkan varrella. Mutta nyt on löytynyt onnellinen voittaja sarjassa astianpesukoneaineet;Attitude!!! Meidän pesukoneessa(siis toisinsanoen aiemmin testatuissa pesuaineissa) kun on ollut sellainen probleema ettei tiski ole pesun jäljiltä aivan puhdasta. Sitä on käynyt ihmettelemässä pesukoneenkorjaaja ja aina olen yhden testatun tuotteen jälkeen vaihtanut merkkiä, kun mikään ei auta. Välillä aina erehtyy luulemaan jotain hyväksi, mutta loppupeleissä se ei toimikaan. Mutta nyt se on todistettu ettei koneessa ole vikaa vaan aineissa. Tästedes saan puhtautta nitiseviä astioita!

Monesti astianpesukoneaineita mainostetaan sillä, että ne ovat fosfaatittomia. Tässä vaiheessa kannattaa muistaa ettei se tarkoita automaattisesti, että tuote olisi ekologinen; Attituden pesuaineesta ekologisen tekee se, että siinä ei myöskään ole petrokemikaaleja, väriaineita tai synteetisiä hajusteita.Ne ovat myös vegaaneja ja täysin biohajoavia."Mukamas-ekologisia" termejä ja mainoslauseita on maailma jo niin pullollaan ettei niissä mukana pysy mikä on oikeasti ekologista ja mikä ei.

Lisäksi Attitude taistelee tosissaan ilmastonmutosta vastaan; he istuttavat puita ja vähentävät kasvihuonekaasupäästöjä niin, että hiilijalanjälki on laskenut nollaan.Tässäpä haastetta muillekin!

Voin suositella tässä samalla käsitiskiainetta, joka hoitaa mainiosti hommansa.
Kun selailin Attituden tuotteita, löysin taas jotain uutta kiinnostavaa; luonnonmukainen ilmanraikastin.Sellainen täytyy saada, kun vastaan tulee.

Onko teillä kokemuksia Attituden tuotteista?

Ps.Pahoittelut heinäkuun hiljaiselosta, unohdin mainita lomailusta...olen testannut lomalla paljon hyviä tuotteita, joista juttua lähiaikoina lisää!

1 kommentti:

  1. Attitude muuten toimii, lähti pyykinpesuaineella kaulurista jopa päivän kuivunut mustikka täysin puhtaaksi ilman esikäsittelyä. Ja vink, mun kautta saa tilattua noita Attituden tuotteita (pk-seutu).

    VastaaPoista