torstai 27. toukokuuta 2010

TAHTOO LUOMUMARGARIINIA SUOMEEN!!!

Olemme juuri saaneet vietettyä tyttäreni 7-vuotisjuhlat. Innoissani taas leivoin kaikenmoisia herkkuja, joiden olisin toivonut olevan 100% luomua. Tämä ei valitettavasti onnistu, koska Suomesta ei saa luomumargariinia. Luomuvoita kyllä löytyy, mutta meidän perheessä tarvitaan maidotonta ja myös vegaanit varmaankin sellaista kaipailevat.

Olen ollut yhteydessä useisiin luomutukkureihin ja -kauppoihin, jotta saisin tämän eräänlaisen unelmani toteutettua. Kaikilta on tullut sama vastaus; tuote vaatii kylmäkuljetuksen, joten emme lähde mukaan. Muutamalta odottelen vielä vastausta, joten ei lannistuta!

Margariini tai paremminkin margariinit, jotka olen löytänyt ovat Bionan. Niitä on kolmea erilaista; Omega 3, auringonkukka ja oliiviöljy. AIVAN mahtavia ja terveellisiä. Mutta kuka auttaisi saamaan ne meillekin???

Toinen, jota en ole Suomesta löytänyt, on luomuleivinjauhe. Vuosi sitten kannoin sitä kasan Wienistä, mutta nyt on varasto ehtynyt. Myöskään valmistaja ei tiennyt mistä saisin lisää...Mielelläni kyllä hakisin Wienistä ja nauttisin siellä lounaan jossain upeassa luomukasvisravintolassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti