keskiviikko 12. toukokuuta 2010

TULIVUOREN PAREMPI PUOLI


Kyllä niistä tulivuorista jotain hyvääkin saadaan! Tämä tuote on todellakin sellainen.Seuraava kuvaus on lainattu maahantuojan Nettex:n sivuilta:
"Dr. Mud -laavasavituotteet on valmistettu 2 miljoonaa vuotta vanhasta vulkaanisesta laavasavesta ja huippulaatuiseksi Cold Spring-mineraalivedeksi luokitellusta lähdevedestä. Raaka-aineet saadaan Pohjois-Kiinasta, alueelta, jonka tulivuoret ovat purkautuneet jatkuvasti noin 2 miljoonaa vuotta. Alueen pitkän talven keskilämpötila on -31°C ja alue on puhdasta ja saasteetonta. Tulesta, tuhkasta, laavasta, savesta ja mineraalivedestä syntyy maailman mineraalirikkain ja puhtain hoitosavi. Ei hajusteita, ei väriaineita, ei säilöntäaineita."
Kuulostaa täydelliseltä, eikö vain? Puhdasta luonnontuotetta! Olen kokeillut kaikkia neljää tuotetta, shampoota, vartalo-, kasvo- ja jalkahoitoja, jo usean viikon ajan.Tosin en lähellekään niin säännöllisesti kuin ohjeissa neuvotaan 2-3 krt viikossa, vaan itse n.kerran viikossa saunomisen yhteydessä. Silti olen pystynyt havainnoimaan tuotteiden vaikutuksen.
Shampoo on erittäin hyvä päänahan hoitoon, omat kutinani katoavat taivaan tuuliin. Olen myös kokeillut jättää hoitoaineen laittamatta, koska tuote on niin ravinnerikas ja hoitava, eikä hoitoainetta tosiaankaan tarvitse. Apua saavat myös ne joilla on hiustenlähtöä ja hilseilyä. Koska shampoo korvaa hiusten menetetyt ravinteet, se ehkäisee myös haaroittumista. Ja parasta, sisältää vain lähdevettä ja laavasavea! Miinuksena mainittakoon järkyttävä hinta, n.34 € sekä shampoopullon kammottava ulkonäkö(kuvassa).
Kasvomuta sisältää edellisten lisäksi ginsengiä ja kasviöljyä. Muta ravitsee ihoa, ehkäisee vanhenemismuutoksia, poistaa tulehduksia, hoitaa auringon aiheuttamia ihovaurioita ja vaalentaa ihon pigmenttiä(?).Voin kyllä sanoa, että 60 mineraalia ja hivenainetta hoitavat ihoa loistavasti ja muta on helposti käsiteltävää. Koostumuksena pidän myös enemmän tästä vaihtoehdosta, että muta on jo valmiina tahnana, eikä itse tarvitse jauheesta sitä valmistaa.
Jalkamutaa olen käyttänyt vain varpaisiin, koska koekaniinina joskus tuotetestaukset menevät päällekkäin ja kantapääni olen saanut kuntoon muilla keinoilla. Tämän pitäisi ravita jalkoja, poistaa pahaa hajua ja hoitaa jopa kynsisilsaa.Taidankin laittaa mieheni testailemaan tätä ;) ja kerron tuloksista myöhemmin...
Vartalomuta on loistava!Hoidon jälkeen iho ei kiristä eikä kutise. Laavan ja lähdeveden lisäksi se sisältää ginsengiä ja ruusuvesiöljyä.Käyttötarkoituksia on todella paljon; elimistön puhdistus, aineenvaihdunnan tukeminen, kuona-aineiden poisto, kosteuttaminen, ihon kiinteytys jne...Lukekaa ihmeessä Nettexin sivuilta lisää.
Olen todella ihastunut näihin kaikkiin neljään. Hinnat tuntuvat aluksi melkoisen kovilta, mutta kun esim. kasvomuta on pakattu 5x15g pusseihin, jää pussille hintaa n.6 € ja yksi pussi riittää ainakin minulla n. 2 hoitoon, vaikka levitän kaulallekin. Ehkäpä paketin voisi jakaa ystävän kanssa! Vaikeahkoksi olen kokenut sen, että tuotteita täytyy hieroa ihoon n. 5 minuuttia, mutta saunan jälkeen lämpöisenä se onnistuu ihan ok.

2 kommenttia:

  1. Hei, mielenkiintoinen blogi sinulla.

    Jos tekstejä voisi hieman jäsentää kappaleiksi (rivivälejä), postauksia olisi myös helppo lukea.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!
    Selvä, yritän seuraavasta saada helpommin luettavan, kunhan vaan kerkeäisin seuraavan kirjoittaa...

    VastaaPoista