maanantai 16. elokuuta 2010

GREEN 8 säteilyä vastaan



Kuinka moni meistä ajattelee säteilyn haittavaikutuksia? Itseäni se on huolettanut lähinnä kännykän yhteydessä, sanovat tutkimukset mitä tahansa. Mielestäni on aivan selkeää, että elektroninen säteily vaikuttaa soluihin.
Kun asiaa alkaa tarkemmin miettimään, elämme keskellä hurjaa säteilymäärää; on kännyköitä, tietokoneita, WLAN, mikroaaltouuni,GPS jne...Emme pysty suojautumaan näiltä mitenkään, keskellä metsääkin seisoo radio- ja kännykkämastoja. En toki ole vastaan näitä arkemme helpottajia, mutta kuitenkin...

Jossain messuilla näin mötiköitä, jonka voi laittaa vaikkapa nyt sitten kännykkään vähentämään säteilyä ja vaikka idea on hieno, toteutus kamala. Ei siis minun juttuni. Pitkän etsiskelyn jälkeen muistin lukeneeni aiemmin juttua, jossa mainittiin jostain vastaavasta ja nimi oli Green jotain. Otin siis säteilymasiinan avukseni ja löysinkin tuotteen nimeltä Green 8.

Ideana Green 8:ssa ei ole säteilyn poistaminen, vaan säteilyn harmonisointi ja neutralisointi, jolloin se ei ole enää niillä taajuuksilla haitallista ihmiskeholle. Kuulostaa hullulta kenties, mutta tutkikaa asiaa lisää Bio Protective systemsin sivuilta. Sieltä löytyy tutkimuksia, jotka ovat todella mielenkiintoisia. Ystävällinen Bindi myös vastaa mielellään kysymyksiin sähköpostilla.

Moni kärsii päänsäryistä, migreeneistä, korvienkuumotuksesta ja jos jonkinlaisista oireista ainakin silloin, kun on puhunut paljon puhelimessa. Nimenomaan näitä tuntemuksia Green 8 pystyy neutralisoimaan. Ja jotta immuunipuolustuksemme pysyisi vahvana taistelemaan sairauksia vastaan, on säteilyn välttäminen erityisen tärkeää. Immuunipuolustuksella on jo niin monta muutakin vihollista, kuten antibiootit, alkoholi, tupakka, röntgensäteet,kemikaalit, stressi, sokeri ja rasva, kosmetiikka jne...Ja kuvitelkaa näiden vaikutuksia lasten kehoissa, surullista mihin kaikkeen he tänäpäivänä ja elämänsä aikana joutuvat altistumaan.

Itse siis tilasin lapselleni kännykkään pienen mallin, joka on vain kuin tarra puhelimen sisällä. Haaveilen myös monesta muusta heidän tuotteestaan, repertuaari on laaja. Pieni kännykälle, keskikoko tietokoneelle, iso työalueelle missä on tietokonetta, puhelinta, printteriä...On myös kaulakorumainen, joka suojaa kehoa. Ja paljon muuta, tutustukaa tuotteisiin sivuilla.

5 kommenttia:

  1. Siis uskot, että teippaamalla jonkun tarran tietokoneen, mikroaaltouunin tai vaikkapa kännykän kylkeen, voit jollakin tavalla muuntaa tai vaikuttaa sen säteilyyn?

    Annan hyvän säästövinkin: osta mieluummin vaikka foliota ja paketoi lapsesi puhelin siihen. Tulee halvemmaksi. Piirusta vaikka tussilla se 8 siihen folioon.

    Näillä tarroilla ei ole muuta vaikutusta kuin plasebovaikutus, niinkuin nyt tällaisilla keksinnöillä yleensäkin.

    VastaaPoista
  2. Miten hyvin Green 8 on käytännössä toiminut? Oletko huomannut mitään vaikutusta? Menikö rahat hukkaan?

    VastaaPoista
  3. Ikävä todeta, mutta sinua on huijattu. Ensinnäkään ei ole olemassa mitään elektronista säteilyä. Kännykän toiminta perustuu sähkömagneettisen säteilyyn, jota esiintyy radioaaltosäteilyn lisäksi taajuusalueesta riippuen mm. valona, röntgensäteilynä ja infrapuna- eli lämpösäteilynä. Tukiasemien ja kännyköiden radiolähettimien synnyttämä säteily heijastelee pinnoista ja vaimenee kulkiessaan väliaineen läpi, mutta se ei muuta muotoaan osuessaan mihinkään tarraan. Mikäli tarra jotenkin onnistuisi häiritsemään signaalia, kännykkä nostaisi automaattisesti lähetystehoaan, jolloin säteilyn mahdolliset haittavaikutukset pahenisivat.

    VastaaPoista
  4. Korjaan vielä kirjoitusvirheeni, eli "Kännykän
    toiminta perustuu sähkömagneettiseen säteilyyn – –".

    VastaaPoista
  5. Aivan.Tarra ei ole tutkittu!

    VastaaPoista