sunnuntai 22. elokuuta 2010

Miinuksia Bentley Organic-sarjalle


Bentley Organics on tuoteperhe, jonka löysin lempinettikaupastani The Organic Bodycare shopista.
Sarja on sieltä halvimmasta päästä ja valitettavasti sen kyllä huomaa. Pullot ovat kylläkin herkullisen näköisiä ja raaka-aineet sertifioituja. Saippuaa on melko vaikeaa arvostella; pesee ja tuoksuu miedosti, that´s it. Eli ei vakuuttanut.

Huonompaan shampooseen en ole eläissäni törmännyt. Toki voi olla ettei sovellu minulle eikä tyttärelleni, vaikka meillä on täysin erilaiset hiukset, mutta en suosittele testattavaksi. Plussaa ainoastaan mielettömän hyvästä kanelin tuoksusta. Shampoo, joka on tarkoitettu kuiville ja käsitellyille hiuksille, vetää hiukset takkukasaksi eikä sarjan hoitoainekaan pysty pelastamaan tilannetta.

Poikkeuksen sarjassa tekee ehdottomasti vaahtomainen käsidesi. Ei ikinä lörähdä liikaa vaan yksi painallus on juuri sopiva annos. Suurena plussana tuote on 90% luomua. Tätä on aina mukanani!

Oletko sinä törmännyt mihinkään yhtä huonoon luomumerkkiin taikka tuotteeseen?
Tulipa muuten juuri mieleen yksi toinenkin. Ostin nimittäin Ruohonjuuresta täyttöpalveluna pellavasaippuaa ja sen tuoksu on koko perheen mielestä niin etova, ettei tee mieli käyttää...

2 kommenttia:

  1. Hei! Päädyin blogiisi, kun etsin Googlen avulla tietoja Green Peoplen tuotesarjasta. Green Peoplen löysin googlatessani jotakin hiuksiin jätettävää luonnonmukaista hoitoainetta. Joten taidanpa sen hoitoaineen nyt tilata, kun sinäkin sarjaa kehuit. :)

    Kiva ja mielenkiintoinen blogi muutenkin. Täytyy selailla lisää!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, Green People on tosissaan kokeilun arvoinen sarja. Jos lapsia perheessä sattuu olemaan taikka ystävän lapsille tahtoisi jotain kivaa, suosittelen ehdottomasti myös lastentuotteita. Nyt minulla on testissä Green People-käsivoide, siitä siis arvostelut myöhemmin!
    Mukavaa syksyn alkua!

    VastaaPoista