tiistai 1. marraskuuta 2011

SANTEN UUDISTUNUT ILME


Sante uudisti ulkonäkönsä kesän aikana ja mielestäni ihan hyvällä menestyksellä. Purnukat ovat uskottavamman näköisiä ja raikkaita.

Ostin testiin Lava powerin, joka on tarkoitettu rasvoittuvalle, kutisevalle päänahalle.Ja täytyy kyllä sanoa, että pesin nyt n. 2 viikkoa putkeen vain tällä ja hyvin toimii; ei tarvitse rapsutella kutinoita. Itse tosin uskon, että päänahan ja muunkin ihon hyvinvointi on riippuvainen happo-emästasapainosta ja shampoot ym. vaikuttavat vain vähän.

Tärkeää joka tapauksessa on raaka-aineiden laatu ja tässäkin on käytetty luomu-uutteita, mm.koivua, hopeapuuta ja teepuuta. Lisäksi suosikkiani savea on käytetty poistamaan rasvoittumista.

Shampoo ei vaahtoa paljoa, joten on varottava laittamasta liikaa. Pesutulos on vähälläkin määrällä ihanan puhdas eivätkä ainakaan minun hiukseni latistu niin, että tuntuisi kuin kaikki hyväkin olisi pesty pois.

Suosittelen! Valitettavasti Santen suomenkielisille ei ole vielä tuotteita päivitetty,ovat työn alla.Jos saksa onnistuu, löydät kaikki tuotteet täältä.

Ps. Pahoittelut hiljaiselosta, olimme lomalla ja unohdin (tarkoituksella) kaiken muun ;).

1 kommentti:

  1. Tuo Lava power on ollut myös minusta tosi hyvä shampoo. Alkuun oli kyllä vähän opettelua sen käytössä. Pesee todellakin yllättävän puhtaaksi hiuksen mutta päänahkaan ja hiuksiin jää miellyttävä tunne, ei ollenkaan sellainen nitisevän puhdas.

    VastaaPoista