sunnuntai 6. marraskuuta 2011

SUPERSUPERSUPERÄRSYTTÄVÄÄ

Löytyisiköhän teistä joku samaa mieltä oleva?Tahtoisin kyllä uskoa niin...
Eli, ärsyyntyneisyyteni syynä on muovipussit, joita kassat laittavat pakasteisiin. Aiemmin sentään kysyttiin, haluanko pussin pakasteisiin, mutta tälläkin viikolla kahdessa eri kaupassa on laitettu pussi suoraan kysymättä??? Ja kassat ovat tosi kummissaan, kun palautan pussin ja sanon etten tarvitse...

Joten, nyt pyydänkin teidän apuanne, koska uskoisin että myös te yhdytte seuraavaan; kunnioitetaan luontoa ja jätetään kaikkki ylimääräinen muovi käyttämättä.

Kun seuraavan kerran kassa laittaa pussin, aion kertoa, että en sitä tarvitse, koska en halua kuormittaa luontoa. Tekisittekö tekin niin?
Toki ymmärrän varovaisuuden jäätelön ja vaikkapa pakastemarjojen kanssa, mutta en oikein muussa.

Ja kyllä mielestäni pussirulla liukuhihnan päässä riittää, jolloin asiakas voi itse päättää tarvitseeko vai ei? Kyllähän ne pussit kaupallekin maksavat, joten ehkä kauppiaiden olisi myös aiheellista kiinnittää asiaan huomiota.

Kiitos jo etukäteen!

2 kommenttia:

  1. Sanon aina etukäteen, ja jos en muista, niin palautan pussin, jos se on ehditty laittaa. Myös esim. apteekissa, jossa kaikki laitetaan naurettavaan pikku pussiin, jolla ei tee yhtään mitään.

    VastaaPoista
  2. Juu,
    sama pätee apteekissa ja kaikissa muissakin liikeissä, joissa tuputetaan pikkupusseja!!

    VastaaPoista