perjantai 26. maaliskuuta 2010

GREEN PEOPLEa saa viimeinkin Suomesta!

Hehkuttamani Green People- tuotesarja rantautuu Suomeen! Ihonhoitotuotteita on jo saatavana Kluuvin apteekista ja toukokuusta lähtien myös Sokos ja Stockmann ottavat tuotteet valikoimiinsa. Aluksi käsittääkseni Suomeen tulee vain ihonhoitotuotteita ja kysynnästä riippuen repertuaari saattaa laajentua myös hiustenhoitotuotteisiin.
Sain kunnian jutella tuotteista Green People:n perustajan ihastuttavan Charlotte Vøhtzin kanssa, joka kyllä tekee henkilökuntansa kanssa todella suurella sydämellä töitä. Missiona pienentää edes hiukan maailman kemikaalikuormaa, kiitos!!!Suosittelen kaikille luonnollisesta kauneudesta kiinnostuneille lukemaan hänen kirjansa "Naturally gorgeous"- luonnollisesti upea. Kiinnostavien tarinoiden lisäksi kirja on kaunis ja teksti helposti ymmärrettävää. Tällä hetkellä löytyy vain englanninkielisenä, mutta ehkäpä saamme sen vielä suomeksikin.
Edellisen Green People juttuni jälkeen olen kerennyt taas kokeilla lisää muutamaa uutta tuotetta...ja ihastunut niihin! Etenkin vartalon kuorinta, Sugar scrub, on tullut jäädäkseen suosikkeihini. Mistään aiemmista kuorinta-aineista ei ole jäänyt samanlaista kosteuttavaa tunnetta iholle, johtuen varmaankin sheavoista ja kookoksesta. Jos kuorit jalkapohjia, täytyy vain muistaa, että ennen kuivausta jalat ovat todella liukkaat. Luin kyllä asiasta purkin kyljestä, mutta silti venyin lähelle spagaattia noustessani kylpyammeesta ;)
Myös kasvojen päivävoide, day solution spf 15, on mielestäni mainio varsinkin nyt, kun kevätaurinko alkaa paistaa. Se sisältää mm. aloe veraa, vihreää teetä ja kamomillaa. Kosteuttavia, rauhoittavia ja tasapainottavia luonnonantimia.
Tein myös uuden aluevaltauksen meikkien puolelle, ensimmäiseksi testailen tuuheuttavaa ripsiväriä. Lupaukset, että se ei suttaa, erottelee ja pidentää, pitävät oikein hyvin paikkansa. Ripset jäävät kuivuttuaankin joustaviksi ja toisen kerroksen levityskään ei klimppiinnytä. Ripsari kestää jotenkuten kosteudenkin, en ole kertaakaan muistuttanut pandaa, kuten vaikkapa Dr.Hauschkan kanssa. Tosin suoraan naamalle suihkutettu vesi suihkepullosta alkoi valuttamaan mustia raitoja.
Vaikka olenkin erittäin iloinen tuotteiden saapumisesta Suomeen, aion silti itse jatkossakin tilata tuotteeni Englannista tutusta nettikaupasta.Meikit löytyvät Green People:n omilta sivuilta. Valitettavasti raha menee edelle, koska Suomessa joudut maksamaan niistä tuplahinnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti