tiistai 23. maaliskuuta 2010

PURE NUFF STUFF


Pure nuff stuff, hauska nimi! Ja hyviä tuotteita luonnon antimista. Tällä hetkellä heillä ei ole vielä sertifikaatteja muita kuin BUAV:n "bunny and stars", joka takaa ettei tuotteita ole testattu eläimillä. He kylläkin valmistelevat sivujaan ja tuotekohtaisia INCI-listoja vastaamaan kysymyksiin mistä raaka-aineet tulevat ja mitkä on luomua jne.
Tuotekehittely on lähtöisin ystävyksistä, jotka alkoivat tutkia mitä kaikkea heidän käyttämänsä kosmetiikka ja ruoka sisältävät... ja kauhistuivat tuloksista. Siitä alkoi saippuan keittely kotona ja tuotevalikoima onkin mukavasti laajentunut tähän päivään mennessä. Ystävykset ovat erittäin tarkkoja raaka-aineista, joten voimme olla varmoja, että mitään ylimääräistä tuotteista ei löydy.
Olen käyttänyt heiltä jo aikaisemmin kertomaani Avocado cleanseria,joka toimii vallan mainiosti meikin ja kasvojen puhdistuksessa. Siinä on mukana myös hieman ihoa kuorivia ainesosia, joten pintakuiva iho kiittää. Cream dream-kasvovoide on todella täyteläinen,mutta silti kasvoilla kevyt. Sisältää sheavoita ja aprikoosin kivestä öljyä. Valittavana tuoksuton taikka tuoksuilla, itselläni ainoastaan tuoksuttomasta kokemusta. Aloe Vera ihogeeli on loistava! Pelkkää aloe veraa, joka on saatu geelimäiseksi hitusella guarkumia. Käytän kutinoihin ja kasvoille, kesällä ykkönen itikanpuremille ja auringonpolttamiin. Monesti myös ruoanlaitossa tulee pieniä palovammoja, aloe veralla olen parantanut kaikki nopeasti. Tilasin myös kerran shampoon ja hoitoaineen, jotka oli tarkoitettu kuivalle päänahalle,jollaisesta ainakin minä kärsin talvella. Oikein toimivia, päänahka on parempi, kun säännöllisesti käyttää.
Olen tilannut tähän asti Pure nuff stuffit The organic bodycare shopista, mutta myös valmistajan omilta sivuilta tilaaminen onnistuu. Systeemi on vain mielestäni hieman outo. Tilauksenteon jälkeen he hyväksyttävät postimaksut ja hyväksyttyäsi ne, teet vielä uudestaan tilauksen. No, jokainen tyylillään. En saanut mitään osviittaa postimaksuista, koska eivät suostuneet arvioimaan ilman tehtyä tilausta.Joka tapauksesaa tuotteet ovat tilaamisen arvoisia, tekee sen tilauksen nyt sitten mistä vaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti