perjantai 19. maaliskuuta 2010

MEIKINPUHDISTUSAINEITA



Milläs konstilla saatte meikit puhdistettua? Itse olen kokeillut laajan skaalan luomu- ja luonnontuotteita. Kaikki kyllä puhdistavat hyvin, ehkä lähinnä on kyse millaisesta koostumuksesta tykkää.
Kuvassa ne, jotka nyt löytyvät kotoa. Sante on makuuni liian löysää, mutta monitoimituote, koska se on 3 in 1 eli sisältää kasvoveden, puhdistusvoiteen sekä kosteutuksen. Kätevä siis matkoilla!
Laveran basis sensitive on taas ihanan täyteläistä, puhdistaa meikin ehkä jopa tehokkaammin kuin Sante. Tosin Santen purkissa ei mainitakaan erikseen sen olevan meikinpuhdistamiseen vaikka olen tilannut jostain nettikaupasta kohdasta meikinpuhdistajat.Pure nuff stuff on taas yksi upeista sarjoista, jonka olen löytänyt (tilaan sitä TheOrganicBodycareshopista).Purnukat ja purkit ovat freesin näköisiä ja tuotteet hyviä. Avocado cleanser on erityisen hyvä kuivalle ja pintakuivalle iholle, koska se on samalla lievästi kuoriva.
Voiton kumminkin vie kaksi tuotetta, jotka eivät ihan varsinaisesti ole meikinpuhdistukseen pelkästään valmistettuja; neitsytöljyt kookos sekä jojoba. Molemmilla meikit puhdistuvat täydellisesti ja samalla kasvot saavat kosteutuksen.Jojoban etuina sanottakoon, että on tuoksuton ja tappaa bakteereja sekä hillitsee talirauhasten toimintaa. Kookosöljyssä taas huumaa tuoksu ja se myös vaikuttaa ryppyihin.Molemmat ovat muutenkin monikäyttöisiä päästä varpaisiin. En ole eroa huomannut erimerkkisten kookosöljyjen välillä, kunhan ostaa tosissaan neitsytöljyä(on kiinteää purkissa, mutta muuttuu juoksevaksi ihon lämmöstä). Jojobaa olen käyttänyt ainoastaan Shinen tuotteena, siitä voit halutessasi kysellä minulta lisää. Todettakoon siis, että kyllä luonto on ollut taas viisas!

1 kommentti:

  1. Lähteekö noilla neitsytöljyillä myös vedenkestävä meikki?

    VastaaPoista