perjantai 5. maaliskuuta 2010

NYT LÖYTYI PUHTAITA RAVINTOLISIÄ LUONNOSTA!!!


Satuin messuilla törmäämään energiseen ravintolisien esittelijään. Kuuntelin esittelyä innoissani ja jutut jäivät muhimaan muutamaksi päiväksi. Jokin sitten veti vielä tutkiskelemaan lisää heidän nettisivujaan ja siellä olenkin nyt viettänyt runsaasti aikaa. Kyseessä on norjalainen yritys Shine Club. Shine club itse kehittää, valmistaa ja myy tuotteensa.Konsepti perustuu tuotteiden laatuun, puhtauteen sekä luonnollisuuteen. Jotta näin korkealaatuisia tuotteita ei tarvitsisi ylihinnoitella, Shine club toimii verkostokonseptilla. Kun välikädet ja tilavuokrat ym. jää hinnoista pois, se näkyy suoraan hinnoissa.
Sivuilta löytyy kohdasta "webshop" tuotteita ja sivun vasempaan reunaan tulee tuoteperheitä, joita voi käydä selailemassa. Klikkaamalla tiettyä tuotetta pääsee tutustumaan tarkemmin. Muista vaihtaa yläkulmasta kieleksi suomi.

Tässä kumminkin muutamasta vähän esimakua:
Neljästä ensimmäisestä on tehty paketti, koska ne on eniten myytyjä ja sellaisia, joita jokaisen pitäisi ottaa pysyäkseen energisenä ja terveenä. Toki saa myös erikseen.

Multichi energy: Yrttijuoma, joka antaa energiaa ja elinvoimaa. Lisää vastustuskykyä ja alentaa stressitasoa.

Livex: Vahvistaa maksanpuhdistusta, jota jokainen varmasti tarvitsee, maksa joutuu nykymaailmassa niin koville kuona-aineiden puhdistajana.Huono iho saa Livexistä apua, kun veri puhdistuu. Hyväksi ruoansulatukselle, vähentää kaasunmuodostusta. Lievästi kolesterolia laskeva.

Super K2: Sanotaan, että K2-vitamiini on yksi tärkeimmistä keksinnöistä penisiliinin jälkeen.Parantaa sydämen ja verisuonten terveyttä.Vahvistaa luustoa. Ja se miten se tekee tämän, on mielestäni uskomatonta; Kalsium kerääntyy verisuonten seinämiin, jolloin veren virtaus vähenee. K2 vähentää tätä ja kuljettaakin kalsiumin luihin! Todella laajassa tutkimuksessa on todettu K2:n vähentävän sydän-ja verisuonitautien kuolleisuutta 50%!!!!

Nucleomega: Jokaiselle tärkeä merellinen ravintolisä. En käytä sanaa kalaöljy, koska tämä on tehty hyvin imeytyvästä turskan maitista. Hyväksi sydämelle ja verisuonille. Parantaa muistia ja varsinkin lapsille suosittelen keskittymiskyvyn sekä oppimiskyvyn parantamiseen.

AntiOxPro: Antioksidanttien runsas saanti ympäri vuoden vahvistaa vastustuskykyä ja auttaa ehkäisemään vilustumisia.

Radix Dioscorea: Sisältää jamssijuurta, joka on kivunlievittäjä. Vaihdevuosiin sekä PMS-vaivoihin. Auttaa kehoa valmistamaan omia hormoneja, myös miehillä.

Coral calc: Helposti imeytyvää korallikalsiumia. Vahvistaa luustoa ja hampaita.Säännöstelee happo-emästasapainoa. Lievittää närästystä. Huom.kalsium kerätään Tanskansalmesta koralliriutan alta laatasta, ei elävästä korallista.

Natural glycemic Index balance: Auttaa tasapainottamaan verensokeria. Testattu hyvin toimivaksi 2-tyypin diabeteksessa. Myös urheilijoille palatukseen treenien jälkeen.

Natural joint relief: Vahvistaa niveliä ja lihaksia.Ennaltaehkäisee rustojen haurastumista. Lievittää nivelkipuja sekä rasittuneita lihaksia.

Teejauheet: Voidaan nauttia kylmänä taikka kuumana. Sisältävät paljon vitamiineja ja mineraaleja. Helppo tapa tarjota lapselle vitamiineja, koska maistuvat mehulta.

Jojobaöljy: sopii kaikille ihotyypeille päästä varpaisiin. Teineille akneen, vauvoille peppuun, kasvojen hoitoon, kuiville kantapäille, parranajon jälkeen, mielikuvitus rajana...

Uutisia- sivulta löydät esim. joulukuu -09 ja tammikuu -10 uutiskirjeet. Joulukuun uutiskirjeessä viimeinen juttu, asiakaskertomus,on ehdottomasti lukemisen arvoinen. Tammikuun uutiskirjeestä löytyy kohta "shine magazine", josta voit lukea lisää rohkaisevia tarinoita.

Mikä sitten tekee näistä tuotteista minun mielestäni niin hyviä? Ne on valmistettu täysin luonnon omista raaka-aineista ekologisesti viljellen. Ei mitään turhaa lisättynä ja tutkitusti puhtaita.Imeytyminen on siis taattua, eikä vitskut vain sujahda läpi kehon viemäriin. Valitettavan moni markkinoilla olevista on synteettisesti valmistettuja, kaukana luonnollisesta ja imeytyminen arvailun varassa. Olen niin vakuuttunut näistä, että päätin jopa alkaa niitä itse myymään.

Juttuhan siis toimii näin; voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostilla maarit.mantyharju@pp.inet.fi, sen jälkeen voimme tavata ja jutella tuotteista lisää. Voit koota isommankin porukan mukaan, jos haluat. Jotta tuotteita voi tilata, täytyy olla jäsen. Jäseneksi pääsee 10 € maksulla, jolloin saa yhden ihonhoitotuotteen lahjaksi. Ja sen jälkeen tuotteet saa 35% alennuksella. Jäsenen tulee tilata itse joko puhelimitse tai nettikaupasta 1 tuote kuussa, muuta velvoitteita ei ole. Simppeliä ja toimivaa. Lisäksi joka kuukausi on mielettömiä jäsentarjouksia ja saat kotiin uusimman Shine-lehden ajankohtaisine juttuineen. Toki voit ostaa myös tuotteita minulta, mutta silloin et saa tuota alennusta, vaan maksat normaalin hinnan.
Onko kenelläkään kokemusta näistä tuotteista? Shinellahan on myös ihonhoitotuotteita, mutta paneudun niihin myöhemmin, kunhan saan tehtyä itsestäni koekaniinin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti