tiistai 20. huhtikuuta 2010

KEHON PUHDISTUSTA JALKAPOHJIEN KAUTTA


Sain testattavakseni elimistön puhdistukseen tarkoitettuja Kawase Takara- jalkapohjalaastareita. Minun kiinnostukseni heräsi faktasta, että ne ovat 100% luonnontuotteita.
Tohtori Itsuko Kawase vietti yli 26 vuotta japanilaisissa metsissä tutkien puita ja kasveja, kunnes hän alkoi ymmärtämään miten luonnonkasvit pystyvät toimimaan päästäkseen eroon tuottamistaan tai itseensä imemistään ei-toivotuista aineista. Tätä samaa osmoottista prosessia hän on hyödyntänyt kehittämissään jalkapohjalaastareissa, jotka koostuvat 33:sta luonnonraaka-aineesta. Näillä aktivoidaan lymfajärjestelmämme suodattamaan myrkyt ulos. Keho puhdistuu, jolloin turvotukset ja kivut helpottuvat. Myös unen luvataan parantuvan ja vastustuskyvyn kohoavan.
Toki laastareita voi käyttää myös suoraan kipukohdissa, mutta jalkapohjia suositaan akupunktiopisteiden takia. Tällöin laastarin voi asettaa haluamiensa elimien kohdalle. Pussista ja maahantuojan Nettexin sivuilta löytyy ohjeet.
Tuotetta suositellaan käytettäväksi 3-6 kertaa vuodessa 5:n päivän kuureina. Tosin jos lähtökohta on huono, voi hoitokuuri kestää vaikkapa kuukaudenkin. Tarpeen huomaa laastarin väristä; kun myrkkyjä ei enää poistu, yön aikana laastari ei myöskään värjäänny enää.
Suositeltavaa olisi myös käyttää laastareita silloin, kun käydään hoidoissa, esim. hieronnassa, joka vapauttaa kuona-aineita. Painonpudotuksen ja kovan fyysisen harjoittelun aikana on myös hyvä saada kuona-aineet poistettua.
Omat kokemukset: Käytin laastareita viitenä yönä, eikä väri muuttunut ensimmäisestä viimeiseen mitenkään, aamulla väri oli rusehtavan-vihertävä ja koko makuuhuone sekä vuodevaatteet pahanhajuisia. Laastarit pysyivät hyvin paikoillaan koko yön. Myöskään muita puhdistusreaktioita (vessassa juoksentelua, janoa tai muuta) ei ilmennyt. Tahtoisin kyllä vilpittömästi uskoa tuotteeseen, koska se on patentoitukin sekä Japanissa että USAssa. Kuvittelin kehoni olevan suht vapaa kuona-aineista, koska käytän kokoajan ShineClubin Livexiä, joka puhdistaa kehoa kurkuman ja latva-artisokan avulla. Ja tähänkin tuotteeseen uskon, koska olen käynyt läpi puhdistusreaktiot...
Siis, onko kenelläkään näistä kokemusta? Jos jollain laastarien väri on lähtenyt vaalenemaan, kertokaa ihmeessä, jotta saataisiin muunkinlaisia kokemuksia.Tosin ei laastarin väri kaikkea kerro, vaan oma olotila aamulla. Mutta kun se nyt mainitaan ohjeissa, haluan myös varmistua, että näin voi tapahtua...

3 kommenttia:

  1. http://portal.kuvalehdet.fi/ellit/liikunta-ja-terveys/ekoelli/ellien-testissa-elimiston-puhdistava-kawase-takara-jalkapohjalaastari

    Tuolta voi lukea Ellien kokemuksia.

    VastaaPoista
  2. Lengthу-agο it has been not simple οr еven not probаble tо tаkе aωаy or lessen the impact of stгetched tiѕsue.


    Reνiew my web-site :: trilastin Coupon code

    VastaaPoista
  3. Hеy Τhere. I fоund your blog using msn.
    Thіs іs a νery well written article.

    I'll be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely return.

    Also visit my blog post como-conquistaraunamujer.org

    VastaaPoista