keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

KUKA USKOO VIELÄ KOTIRUOAN RIITTÄVÄN KEHON HYVINVOINTIIN?


Suoraan sanottuna en ainakaan minä. Saamme niin paljon lisäaineita, ilmansaasteita ja ravinneköyhää ruokaa kehoomme, etten pysty uskomaan väittämään "kotiruoasta saa kaikki tarvittavat vitamiinit".
Tilaan Luontaisterveys-lehteä, koska perheessämme käytetään lisäravinteita ja olen niistä erittäin kiinnostunut muutenkin. En siis kemiallisesti valmistetuista vaan luonnollisista; ns.tiivistetystä ravinnosta. Juuri ilmestyneessä numerossa käsitellään paljon osteoporoosia(luukatoa)sekä sydän-ja verisuonisairauksia. Oma mielipiteeni näistä on jopa melko jyrkkä; toki perimälläkin on vaikutusta, mutta mielestäni ne ovat itseaiheutettuja elintapasairauksia. Löysin n. kuukausi takaperin vihdoinkin puhtaat luonnonmukaiset lisäravinteet, joilla meidän perhe tästälähin ennaltaehkäisee kyseisiä sairauksia.Kriteerini myös tuotteille ovat tiukat, mutta Shineclub täyttää nämä. Vakuutuin niistä jopa niin paljon, että ryhdyin myymään itsekin.
Luontaisterveys-lehdessä 2/10 pääkirjoituksessa kerrotaan osteoporoosin kivunneen vakavaksi kansansairaudeksi, jopa 400000 sairastaa tätä ja samanverran on ihmisiä joilla on osteopeniaeli eli alkava luukato!!!!!.Kokonaisluku lähentelee siis miljoonaa!!!!! Eikö tämä kuulosta kummalta maassa, jossa vauvasta lähtien tuputetaan maitoa, joka ehkäisee osteoporoosin ja vahvistaa luut ja hampaat?
En usko maitotuotteiden olevan ratkaisu, koska eiväthän japanilaisetkaan käytä ollenkaan maitotuotteita ja osteoporoosi on heillä olematonta. Toki suomalaiset eivät myöskään saa tarpeeksi D-vitamiinia, joka auttaa kalsiumia imeytymään, mutta onhan sitä lisättynä useissa maitotuotteissakin imeytymistä parantamaan. Minä sekä lapseni emme maitoallergian takia käytä maitotuotteita ollenkaan, mutta toki kaura- ja soijamaitotuotteita.Tästä syystä syömme lisänä kalsiumia, joka myös varmasti imeytyy; Shineclubin korallikalsium on luonnolllisessa pehmeässä muodossa ja sisältää myös D:tä ja magnesiumia tehostamaan imeytymistä. Tämä loistava tuote säännöstelee myös kehon happo-emästasapainoa, happamuus kun aiheuttaa valtavasti erilaisia sairauksia ja kipuja kehossa. Ja kun kalsiumin ottaa juuri ennen nukkumaanmenoa, sillä voi ehkäistä yöllä tapahtuvia aivoinfarkteja(happamuus liittyy myös tähän).
Yksi ruoka-aine, jolla japanilaiset ehkäisevät luukatoa, on natto, fermentoitu soijapapu. Shineclubin K2-vitamiini saadaan juuri tuosta natosta, luonnonmukaisesti viljeltynä vieläpä! K2:ta on tutkittu paljon 45mcg:lla, jolloin sen on todettu puolittavan sydän-ja verisuonisairauksiin kuolleisuuden. Shinen K2 on 100 mcg:nen, joten jokainen voi itse laskeskella tehoa...vastaavaa en ole markkinoilta löytänyt.
K2:n tehtävä on poistaa kalkkeutuneista verisuonista kalkit (toki myös muu kalsium lähtee mukaan, joka ei ole vielä kiinnittynyt) ja kuljettaa ne luihin > osteoporoosia voidaan ennaltaehkäistä sekä sen kehitys pysäyttää. Tällöin myös veri pääsee kiertämään suonissa vapaammin, jolloin verenpaine laskee ja voidaan ehkäistä sydän-ja verisuonitauteja. Tämä on todella ihmetuote, enkä luovu siitä ikinä! Myös 6-vuotiaani käyttää K2:ta joka toinen päivä, koska tämähän on vain puhdas luonnontuote ja lasten luiden vahvistaminen pienestä pitäen on todella tärkeää.
Hyvä huomio lehdessä oli myös se, että miksi on unohdettu Hippocrateen sanat "ruoka olkoon lääkkeesi"? Nykypäivänä puhutaan paljon siitä, että kyllä kunnon kotiruoka riittää vitamiinien, mineraalien ja hivenaineiden saantiin, eikä tarvita mitään lisäravinteita. Samoihin sanoihin törmään myös esitellessäni ja myydessäni lisäravinteita. Silti kun näen miten ympärilläni olevat perheet syövät (älkää pahastuko), en näe paljoa "kunnon kotiruokaa". Mielestäni sitä eivät ole vehnäleivät, keksit ja pullat, sokerimurot, valmisruoat, sokerijuomat (ja varsinkaan sokerittomat juomat, jotka on makeutettu jollain epäluonnollisella), valkoinen pasta ja riisi, tuoreiden vihannesten puuttuminen lautaselta, hedelmien vähyys jne...Mitä ihmiset siis pitävät kunnon kotiruokana? Valmislihapullia ja nakkeja? Herätys, niillä ei valitettavasti pitkälle pötkitä! Siis varsinkin, jos nämä ovat arkipäivää, tarvitset lisäravinteita, muuten keho alkaa kremppailla. Ja huom!!näin käy myös lapsilla; levottomuutta, keskittymiskyvynpuute, vatsakipuja, päänsärkyä, masennusta...
Kauhuissani kuuntelen eskarilaiseni kertomuksia ruoista, joita eskarissa tarjotaan; ei löydy viikkoa jolloin ei esim. nakkeja olisi jossain muodossa. Listalla tosin ei näin usein, mutta keittäjällähän valta on mitä laittaa. Moni lapsi ei myöskään kuulemma syö ollenkaan vihanneksia...Eli lapsiperheissä pitää ottaa myös huomioon kodin ulkopuolella syödyt ruoat.
Meillä syödään kotona hurjasti enemmän vihanneksia ja hedelmiä, kuin keskivertoisesti, mutta silti käytämme lisäravinteita. Toki emme unohda herkutteluakaan, mutta leipomisessakin on helppoa korvata valkoiset sokerit ja jauhot hieman paremmilla vaihtoehdoilla, vaikkapa speltillä ja intiaanisokerilla. Kun lisäravinteet tulevat luonnosta ja ovat tiivistettyä ruokaa, ei sivuvaikutuksia ole, vaan ne tekevät meille pelkkää hyvää. Ja vaikutuksenhan saatat todeta vasta vanhuksena, kun ei tarvitse kärsiä vaikkapa osteoporoosista ja se on sen arvoista!
Lähetin sähköpostia Osteoporoosiliittoon K2:n tiimoilta, mutta kuka haluaa arvata onko vastausta kuulunut? Ei tosissaan ole ja minua kyllä valistettiinkin, että turhaa työtä oli, lääketeollisuus se jyllää sielläkin...Todella surullista, koska tämä tuote todellakin toimii. Toivonkin teidän, lukijani, kertovan K2:sta eteenpäin! Jokainen varmasti tuntee ihmisiä joilla on osteoporoosia joko itsellä tai suvussa taikka haluaa sitä ennaltaehkäistä. Ja miksipä ei haluaisi heitä tai itseään auttaa? Shine Clubin sivuilta löytyy asiakastarinoita, joita tyytyväiset asiakkaat ovat lähettäneet. Tässä yksi uskomaton tarina K2:sta, lukekaapa "K2 pelasti minut leikkaukselta".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti