lauantai 5. kesäkuuta 2010

DEMMERS TEEHAUS


Demmers teehaus rantautui Helsinkiin Annankadulle huhtikuussa ollen ensimmäinen laatuaan Pohjoismaissa. Konsepti on lähtöisin Itävallasta, mutta on levinnyt myös Puolaan, Unkariin, Slovakiaan, Romaniaan sekä Tokyoon.


Sain maistiaisiksi viittä eri luomuteetä.

Valkoinen, joka on maustettu aidoilla mansikanpaloilla,on erittäin hempeän ja miedon makuinen, mutta maistuva.Valkoisessahan on paljon antioksidantteja, joten itse juon sitä päivittäin.

Vihreä minttutee,suosikkini! Tein vahvan teen, johon lisäsin hiukan hunajaa ja jäähtyneenä jäitä. Ihana kesäjuoma kylmänä ja viileänä iltana lämpimänä.

Musta Indian Chai ei vakuuttanut, vaikka kokeilin eri vahvuisina.Mausteena siinä on kanelia, kardemummaa, inkivääriä, mausteneilikkaa ja pippuria. Suositellaan nautittavaksi maidon(lämpimän) kanssa. Itse työskentelen Wayne´s Coffeessa ja mielestäni meidän luomu Indian Chaista saa paljon enemmän makuja irti.

Odottavan äidin Babyteestä laitan suoran kopion kuvauksesta:
"Raskauden aikana on tärkeää huolehtia terveellisestä ja riittävästä ravitsemuksesta, sillä se vaikuttaa suoraan myös tulevaan lapseen. Tämä pätee myös teen valintaan. Luonnollinen Luomu Yrttiteesekoitus rooiboksesta, hunajapensaasta, ruusun kukan lehdistä ja laventelin kukista on hyvä valinta odottavalle äidille. Babytee 9 kk on erityisesti raskausajan tarpeeseen kehitetty sekoitus luonnollisia yrttejä, jotka rauhoittavat mieltä ja vähentävät ruuanhimoa. Sen miedon makeahko maku ja lempeä tuoksu tuovat hyvän mielen ja täten vaikuttaen kokonaisvaltaisesti hyvän olon tunteeseen."
Aivan ihana tee! Sopii hyvin rauhoittavaksi iltateeksi kaikille, ei tarvitse olla äiti eikä odottava :).

Ja neljäntenä Babytee lapsille:
"Pienten lasten tulisi juoda paljon. Tämä makeuttamaton ja luonnollinen yrttiteesekoitus, jonka tärkeät ainekset fenkoli, rooibos, anis, kamomillan kukat ja kumina ovat hyvä valinta lapsen janon tarpeeseen. Mieto sekoitus on oivallinen juoma pienimmille. Fenkolin ja kuminan yhdistelmä vaikuttaa rauhoittavasti lasten vatsassa. Ideaali janon sammuttaja on maultaan tasapainoinen ja lempeä, eikä sisällä aromeja tai sokeria. Mainio juoma myös äidille ja isälle."
Tätä tullaan myös varmasti käyttämään perheessämme; ensimmäisen kerran 7-vuotiaani suostui juomaan koko mukillisen ja oli kuulema tosi hyvää! Tähän yhtyy myös äiti.

Suosittelen lämpimästi vierailemaan Demmers Teehaus:ssa. Tunnelma on lämminhenkinen kuten omistaja Kirsikin. Teejuomia saa myös maistella ettei tarvitse ostaa "sikaa säkissä". Laatuja on todella paljon, luomuakin reilusti. Kannattaa käydä tutustumassa laatuihin heidän sivuillaan ennen käyntiä, jos ei halua koko päivää viettää ihmetellen ja ihastellen puodissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti