maanantai 14. kesäkuuta 2010

ORIOLA MAAHANTUO MYÖS LUOMURUOKAA




Kun päivittäistavarakaupoista ostaa luomua, monesti törmää Reformin tuotteisiin, joita Oriola tuo maahan.Oriolasta tulee yleensä mieleen vain lääkkeet, joten pisteet Oriolalle! Tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja laadukkaita. Pastoista pidän erityisesti, koska vaikka hieman ylikeittäisit, niistä ei tule liisteriä vaan rakenne säilyy hyvänä. Valitsen aina täysjyvää, koska jokainen ravintoarvoa lisäävä hippunenkin on minulle tärkeää.



Kasvisliemivalmisteita olen kokeillut kolmea; peruskuutiota, yrttikuutiota sekä kasvisliemijauhetta. Suosikkini on jauhe helppokäyttöisyytensä puolesta. Jos jotain näissä muuttaisin, niin vähentäisin kyllä suolan määrää. Tästä syystä käytän pienempiä määriä kuutioita, kuin mitä ohje sanoo. Luonnollisestikin kaikki ovat lisäaineettomia, jolloin myöskään natriumglutamaatti-peikkoa ei tarvitse pelätä.

Oriola maahantuo myös Tartex-kasvistahnoja, joita käytetään levitteeksi taikka ruoanlaittoon. Olen maistellut monia makuja, mutta rehellisesti sanottuna ainoastaan viimeisin, luomu paahdettu sipuli-roseepippuri, on ollut edes siedettävä. Tiedän, että nämä ovat monelle suurinta herkkua ja miehellenikin ne kelpaavat, mutta minulle jostain syystä ei. Niissä on jokin perusmaku, joka ei vaan miellytä.

Suosittelen katsomaan omasta kaupasta, löytyykö Reformin tuotteita ja kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti