sunnuntai 12. joulukuuta 2010

ETSIMÄSSÄ EKOLOGISTA LAHJAPAPERIA


Kylläpäs keksinkin kinkkisen etsittävän. Luulin, että ekokaupoista on vaan helppoa mennä ostamaan ekologista muovitonta lahjapaperia, jonka voi käytön jälkeen laittaa paperinkeräykseen, mutta ei...Kierrettyäni koko kaupungin läpi ainoa mitä löysin on Tiimarista paperi, joka on ainakin valmistettu kierrätyspaperista. Oletan, että se tarkoittaa myös, että sen voi edelleen kierrättää.Tähän eivät myyjät osanneet kylläkään vastata, eikä italialaisen valmistajan sivuilta tietoa löydy. Paperi kyllä vaikuttaa käsittelyssä enemmän pahviselta kuin normi.

Ekoloon ei ainakaan ole tulossa myyntiin rullia, osaisiko kukaan kertoa löytyisikö jostain muualta?

HUOMHUOMHUOM Tällä viikolla Ekolosta jo löytyikin paperia ja naruja, myyjä ei vain ollut tiennyt asiasta...Harmitus!

4 kommenttia:

  1. Minä jemmailen kaikki saamani paperit ja lahjapussit ja käytän ne uudestaan seuraavana jouluna ja synttäreillä etc. Samaten sanomalehtipaperi toimii loistavasti paketin kääreenä :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Juuri sain itsekin kauniit sanomalehtipaperipaketit.Lämmitti kovasti mieltä.

    VastaaPoista
  3. Myös minä mietiskelin joulunaikaan tuota lahjapaperirumbaa joka tuntuu älyttömältä. Itse päädyin siihen tulokseen, että ompelen joulukankaista erikokoisia pussukoita, joita voi sitten käyttää vuodesta toiseen. Paketteja kun lapsiperheessä (4) tulee kuitenkin olemaan vielä vuosia, on ne kiva sujauttaa pussiin ja paketoijankin hommat helpottuu :)

    VastaaPoista
  4. Itse tahtoisin löytää kierrätettyä kirjepaperia, mutta sitä kun ei tahdo mistään löytyä.

    VastaaPoista