maanantai 4. huhtikuuta 2011

COULEUR CARAMELIN kevät-uutuuksia


Couleur Caramelilta on ilmestynyt kevät-uutuuksia. Kevään ja kesän teemana on Bollywood, joten väritkin ovat räiskyviä ja raikkaita.

Holi Colours lookissa on mukana kaksi täysin uutta Couleur Caramel –tuotetta;
voidemainen luomiväri sekä monikäyttöinen täyttörasia S. Rasiaan mahtuu 2 luomiväriä tai 1 iso puuteri (kivipuuteri, poskipuna tai aurinkopuuteri).

Sain testattavakseni kynsilakan. En työni puolesta voi käyttää lakkoja, joten valitsin väreistä hillityimmän, jota voimme yhdessä tyttäreni kanssa testailla.

Kynsilakastahan ei voi saada täysin luonnollista, mutta joitain pahimpia kemikaaleja voi korvata paremmilla vaihtoehdoilla. Couleur Caramel on korvannut (tai jättänyt pois) mm.parabeenit, tolueenin(liuotin), hartsin(kovettaja?)sekä formaldehydin(ärsyttää limakalvoja, ihoa). En sen enempää tuosta koostumuksesta ymmärrä, mutta uskon, että tuotteesta on tehty niin iho-ja hengitysystävällinen kuin mahdollista.


Ja sitten testituloksiin!
Valitettavasti tällä kertaa emme ihastuneet tuotteeseen. Lakka lähti halkeilemaan jo samana päivänä...Oli otettu huomioon kaikki mahdollinen; käsissä ei rasvoja ja annettin kuivua kunnolla ennen toisen kerroksen lisäämistä. Itselleni kokeilin vain yhdellä kerroksella. Laitoin aamulla ja iltapäivällä kun tiskasin, lakka alkoi lähteä kynnenkärjistä. Seuraavana aamuna pitikin sitten jo poistaa.
Tyttärelleni laitettin aamusella kaksi kerrosta ja siinä päivän ulkoili ja puuhaili normaalisti. Tällöin kynnenkärjistä ole lähtenyt muutama lohkeama. Illalla kylvyn jälkeen olikin sitten jo karissut enemmän.
Plussaa oli nopea kuivumisaika :).

Kaikkiin muihin Couleur Caramelin tuotteisiin olen kyllä ollut tähän asti tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti