torstai 14. huhtikuuta 2011

Kierrätyskeskuksen designmyymälä Sanomatalossa

Ilmastoinfon tilassa avautuu perjantaina 15.4. Kierrätyskeskuksen Designkauppa, jonne valitaan sisustus- ja muotituotteita Kierrätyskeskuksen Helsingin kaupoista. Designkauppa on auki arkisin 11-19. Ilmastoinfoon rakennetaan lisäksi käytetyistä huonekaluista oleskelutila, jossa voi rauhassa tutustua myynnissä oleviin kirjoihin. Myös oleskelutilan kalusteet ovat myynnissä.

Designkauppa tuo ympäristöasiat ja uudelleenkäytön keskelle Helsinkiä muistuttamalla, että Kierrätyskeskuksen valikoimista löytyy myös suuri määrä käytettyjä ja kiinnostavia design-tuotteita. Kierrätyskeskuksen ja Ilmastoinfon yhteistyön toivotaan lisäävän kaupunkilaisten kiinnostusta ilmasto- ja ympäristöasioihin.

Ilmastoinfon tilat siis avautuvat Sanomatalossa myös huomenna perjantaina. Ilmastoinfo tarjoaa tietoa, ohjeita sekä neuvontaa tavoitteena hiilijalanjäljen pienentäminen. Neuvojat auttavat valintatilanteissa ja antavat puolueetonta tietoa eri vaihtoehtojen ilmastovaikutuksista. He ovat paikalla ti-pe klo 11-17. Neuvonnan lisäksi Ilmastoinfosta on mahdollisuus lainata energiankulutusmittareita. Kevään aikana aiotaan laajentaa lainattavien ja vuokrattavien laitteiden valikoimaa.

Ilmastoinfo järjestää Sanomatalon tilassa sekä muualla tapahtumia, teemailtoja ja työpajoja yhteistyökumppaneiden kanssa. Niistä saa parhaiten tietoa Ilmastoinfon sivuilta.Voit tilata näppärästi uutiskirjeen, jolloin olet aina ajan hermolla.

Suosittelen samalla reissulla istahtamaan Sanomatalon Wayne´siin nauttimaan ihana luomumustikkamuffinssi sekä luomuteetä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti