sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

TUOKSUJEN MAAILMASSA


No nyt on tullut tuoksuteltua oikein urakalla uusia 100% ekologisia Honoré des Prés-tuoksuja. Sarja sisältää viisi Eau de Toilette-tuoksua sekä kolme parfyymia. Tuote on ensimmäinen ranskalainen Ecocert-sertifioitu luomuparfyymisarja; ei siis riskejä iholle. LOISTAVAA!

Tuoksut on luonut maailmankuulu "tuoksujentekijä" Olivia Giacobetti.HDP:n markkinointipäällikkö luonnehti valtavan haastavaa luomisprosessia näin:"Aivan kuin olisi pitänyt leipoa täydellinen kakku, joka vastaa koostumukseltaan, maultaan, tuoksultaan sekä ulkonäöltään muita kakkuja, mutta ei saanut käyttää munia eikä maitoa". Kokeilkaapa itse!
Pakkaukset on tehty kierrätyspahvista ja ovat mielestäni upeita. Kuva, jossa on Nu Green-tuoksu ei mielestäni ole kovin onnistunut, luonnossa paketti on paljon upeampi.

Jokaisessa tuoksussa on jotain yllättävää, sellainen vivahde, jota et osaa kuvailla. Tuoksu myös muuttuu iholla; aluksi tulee selkeästi vaikkapa minttu, mutta se vähitellen häviää ja tilalle tuleekin jotain uutta. Kuin taikuutta!

Suoraan sanoen, olen myyty. Näistä kahdeksasta en pysty edes sanomaan ylivoimaista suosikkiani, kaikki ovat hyviä. Aiemmin en ole pystynyt sietämään kukkaistuoksuja, mutta näissä nekin menevät. Olisikohan tekemistä sillä faktalla, että kaikki ovat peräisin aidoista raaka-aineista?

Eau de Toilettet:
*Bonté`s Bloom: Jotain tuttua, "mummomaista" freesillä vivahteella. Iiristä, sitrusta, kamomillaa, kesäniitty täynnä kukkasia!
*Chaman´s party: Ainekset kuulema huippusalaisia, mutta ainakin tästä löytyy basilikaa Egyptistä, neilikkaa Madagaskarilta sekä puutuoksuja Venezuelasta. Tuoksuu mausteiselta, mystiseltä...
*Honoré`s Trip: Todella pirteä, yksi suosikeistani!Energisiä sitrustuoksuja.
*Nu Green: Enteilevä nimi, ehkä jopa lempparini. Minttua, rakuunaa, ruohoa, seetripuuta. Raikas!
*Sexy Angelic: Makea, täyteläinen tuoksu.En osaisi itse keksiä mikä tässä tuoksuu, mutta raaka-aineina käytetty mm. Kiinan angelikaa, hemlokkipuun kukkia sekä vielä vivahteena vastaleivottu a Calisson marsipaania :).
(Sivuhuomautuksena voin sanoa etten osta mitään minkä nimessä mainitaan sexy tai sitä mainostetaan vastaavilla argumenteilla. Yritä nyt sitten ekaluokkalaiselle selittää mitä ne tarkoittavat...Joka tuutista pursuaa...)

Eau de Parfumit:
*Love Coco: No, minähän rakastan jo kookosta, joten toimii!
*Vamp Á NY: Mieletön yhdistelmä, makea ja naisellinen. Saanut Ranskassa supersuosion. Sisältää mm. rommia ja vaniljaa.
*Love les carrottes: tuoksuista omaperäisin, porkkanainen.Tämä on ainoa, jota en osaisi käyttää, mutta rohkeammalle varmasti napakymppi!

Käykää ihmeessä tuoksuttelemassa Nudgessa Yrjönkadulla ja löytäkää uusia vivahteita!
Muut jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti