maanantai 26. syyskuuta 2011

AAMUJUOMAKSI SAVEA?


Juotavaa savea, miltä kuulostaa? Mielestäni jotenkin hurjalta, mutta käytännössä maku ei ole huono ja tuote on helppokäyttöinen.

Argitalin aktivoitu vihreä savi on erittäin mineraali- ja hivenainepitoinen. Ja hyviä vaikutuksia elimistölle on muutenkin paljon; puhdistaa ja sitoo itseensä epäpuhtauksia.Ehkäisee tulehduksia mahalaukun ja suoliston alueella. Ilmavaivoihin, ärtyneelle vatsalle/suolistolle.Hyväksi luustolle ja sisäelimille. Vahvistaa hermoja sekä suojaa väsymykseltä ja masennukselta. Sopii paastoon ja detox-hoitoihin. Kuulostaa jopa liian hyvältä?

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ja muodostamaan oma mielipide savijuomasta. Aamuisin 1 tl sekoitetaan lasilliseen vettä ja annetaan liueta 5 minuuttia. Tämän jälkeen vesi juodaan, mutta ei pohjalle painunutta savea. Savea voi juoda, jos kärsii ripulista tai ruokamyrkytyksestä, jolloin paranemista saa vauhditettua.

Itselläni ei testiaikana ole ollut mitään oireita, joita olisin varsinaisesti hoitanut, mutta uskon juoman tekevän hyvää suolistolle. Ainoa ongelmani on, että kiireisinä aamuina olen unohtanut koko juoman teon tai olen tehnyt ja jättänyt liukenemaan koko päiväksi...

Pussi on todella riittoisa, ei tunnu loppuvan millään ;)Mutta ei hätää, säilyy 3 vuotta avaamisen jälkeen oikein säilytettynä.

Tätä tuotetta aion tästä lähtien kyllä pitää aina kotona!

Edellisestä bloggauksesta löytyy ostopaikkoja, itse haen Ekolosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti