tiistai 6. syyskuuta 2011

MARILOU BIO -valitettavasti pettymys


Marilou Bio on myös uusi tuttavuus minulle. Olen monesti hypistellyt purkkeja Ekolossa, mutta jättänyt hyllyyn. Nyt tuli tarvetta meikinpuhdistajalle ja päädyin Marilou Bion puhdistusemulsioon.

Kyseessä ranskalaista luonnonkosmetiikkaa, jossa käytetään osaksi luomua. Valitsemassani tuotteessa on valitettavasti vain 10% luomuraaka-aineita.Itse suosin normisti korkeampia prosentteja tai puhtaasti luomua olevia tuotteita. Joka tapauksessa merkki on halpa, tosin pakkauskokokin on pieni. Purkit ovat kauniita ja raikkaita, voisin kuvitella vetoavan myös teiniosastoon.

Testitulos ei valitettavasti ole päätä huimaava; kertaakaan ei ripsarit(monia eri luonnonkosmetiikkamerkkejä kokeiltu) ole lähteneet ensimmäisellä pesulla. Joten tuotetta menee tuplamäärä, eikä hinta enää olekaan niin halpa. Olen lukenut samanlaisia tuloksia muiltakin testaajilta, tosin poikkeuksiakin löytyy.

Tämän perusteella en lähtisi ostamaan sarjan muita tuotteita. Jos olet löytänyt sieltä suosikin tai tykästynyt sarjaan, jaathan sen tänne luettavaksi!

Ai niin, Biodelly myy Marilou Bioa hintaan 5,50 kpl!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti