sunnuntai 11. syyskuuta 2011

AMMATTIMAINEN Giovanni Cosmetics


Giovanni Cosmetics on ehkä käyttämistäni hiustuotteista se, joka muistuttaa eniten kampaamotuotteita, niin tuoksultaan kuin ulkonäöltäänkin. Olin aluksi jopa hieman epäluuloinen näitä tuotteita kohtaan juuri "ammattimaisuuden" vuoksi. Usein luomu-ja luonnontuotteet kun ovat omanlaisiaan, tosin hyvällä tavalla.

Giovannin tuotteet ovat suurelta osalta luomua, mutta mistään en löydä prosentteja. Heidän kotisivunsa on ammattimaisesti ja upeasti toteutettu, mutta tuotteiden raaka-aineita ei löydy tuotekuvauksista, mikä on mielestäni kummallista. Päätin silti etsiä mistä voisin tilata ja iHerbistä löytyikin paremmat tuotekuvaukset ja luottamukseni lisääntyi.


Kannatti tilata!
Ennen föönaamista hiusten tyveen suihkutettava ROOT 66 toimii hyvin; hiuksista tulee ilmavat, eikä se tahmaa. Nostaa tyvestä, mutta uskoisin toimivan vain lyhyissä hiuksissa.
VITAPRO FUSION taas on hiuksiin jätettävä hoitoaine. Käytettään yhdessä tyttäreni kanssa ja toimii molemmilla, vaikka hiuslaatumme ovat tyystin erilaiset. Hävittää takut ja hiukset jäävät puhtaan tuntuisiksi. Sisältää paljon vitamiineja ja proteiineja, jotka yhdessä hoitavat hiusta.

Lisäksi tilasin juuri shampoita ja hoitoaineita, niistä sitten juttua myöhemmin. Suosittelen menemään nyt iHerbin sivuille, koska Giovannit ovat tarjouksessa ja erittäin edullisia!

2 kommenttia:

  1. Mun pitää kiittää sua näistä tuotejutuista. Olen saanut monia hyviä vinkkejä luonnonkosmetiikkatuotteista tältä sivustolta. Tätäkin merkkiä täytyy kokeilla.

    Jatka samaan malliin :-)

    VastaaPoista
  2. Moikka,
    ja iso kiitos!
    Juuri tätä ajan blogillani takaa; testaan sekä tunnettuja että hieman tuntemattomampiakin tuotteita ja joku saa siitä ehkä vinkkiä tai intoa kokeilla uutta luomu/luonnontuotetta.Toki joku tykkää mustikasta, toinen mansikasta...tosin yleensä koko perheeni on testeissäni mukana ja kuuntelen heidänkin mielipiteitään ;).

    VastaaPoista