tiistai 23. helmikuuta 2010

GREEN PEOPLE-TUOTTEET


Green People on tuotesarja, johon olen suunnattoman ihastunut. Tuotteita on joka lähtöön; niin vauvoille, lapsille, teineille, miehille kuin perheillekin, naistentuotteita unohtamatta ;) Näitä saa tilattua joko heidän omilta sivuiltaan www.greenpeople.co.uk taikka nettikaupasta www.theorganicbodycareshop.com, jossa lähetyskulut ovat hieman huokeammat, mutta valikoimassa ei ole ihan koko repertuaaria. Green people:n raaka-aineet ovat kaikki 100%:sti luonnosta, sertifioituja luomu- sekä Reilun kaupan raaka-aineita on käytetty mahdollisimman paljon per tuote ja aineksista on valittu vain vaikutusteholtaan parhaat. Voisiko enempää edes toivoa?
Toimivuutta olen testannut monilla heidän tuotteillaan, mutta tällähetkellä löytyi kotoa vain kuvan purnukat(+lastentuotteita, joista aiempi bloggaus). Shampoo ja hoitoaine, Intensive repair, ovat tarkoitetut värikäsitellyille sekä vaurioituneille hiuksille. Erittäin riittoisia ja hoitoaine(92% luomuraaka-aineita) selvittää hiukset loistavasti. Vaikka ovat erittäin hoitavia, hiukset jäävät ihanan kevyiksi.
Ihonhoitotuotteista olen käyttänyt Gentle clean:iä (93,77% luomua), puhdistusvoidetta, joka puhdistaa meikit vaivattomasti sekä jättää ihon raikkaaksi ja puhtaantuntuiseksi. Gentle Tone (95,74% luomua), kasvovesi, on geelimäisessä muodossa. Aluksi koostumus tuntui hassulta, kun edeltävät kasvoveteni ovat olleet vesimuodossa. Mutta pian totuttuani, en tiedä osaanko enää käyttääkään vetisempää. Kasvovesi, kuten moni muukin ihonhoitotuote heillä, on pakattu pumppupulloon, joka on vain 50ml. Sanoisinpa kumminkin, että se vastaa 200ml, on siis super-riittoisaa. Pumpusta tulee vain pieni nokare yhdellä painalluksella, mutta se riittää koko kasvoille. Iltaisin sekoitan siihen tilkan aloe veraa, koska Dr Hauschkan myötä opettelin olemaan käyttämättä yövoidetta. Aamuisin olen todennut hyväksi VitaMinFix 24 h-voiteen (94,37% luomua), joka on sopivan kevyt, mutta kosteuttava. Päiväkäyttöön tarkoitettu silmänympärysvoide(85,85% luomua) tekee katseen freesiksi ja ihon pehmeäksi. Myös huulivoiteet (n.70% luomua) ovat todella hoitavia eikä tarvitse olla vähän väliä lisäilemässä.
Kun luen tekstiäni, tuntuu hurjalta nämä ylistyssanat, mutta ne vaan ovat yksinkertaisesti tosia. Ehkäpä juuri minun ihoni sopii näille tuotteille, mutta jos jollakulla on muitakin kokemuksia, jaattehan tietonne kanssani. Ja käykää ihmeessä Green People:n kotisivuilla lueskelemassa tuotteista, tosin vaarana on se, että haluaisi tyhjentää koko puodin!

2 kommenttia:

  1. Tervehdys,
    Olen itsekin löytänyt Green People tuotesarjan (vaikka en mikään luomuintoilija olekaan... vielä ainakaan...=) Kokeillut vasta muutamaa, mutta pidän todella paljon. Seuraavaksi aion kokeilla kasvojenhoitotuotteita. Itse olen tilannut Feeluniquesta, koska siellä hinnat edullisemmat ja postikulut sisältyvät hintaan. Kaikkia tuotteita ei sieltä löydy, mutta laaja valikoima kuitenkin.

    VastaaPoista
  2. Hienoa kuulla, että olet myös löytänyt sarjan! Ja täytyykin tuota Feeluniquea testata, kun on aikaa ja rahaa...kiitos vinkistä!

    VastaaPoista