torstai 18. helmikuuta 2010

VÄHÄN TAUSTATIETOJA

Syy blogini luomiseen, on yksinkertaisesti se, että haluan tuoda tietoisuuteenne upeita luomutuotteita, joita olen jo vuoden-pari tilaillut maailmalta. Niitä ei Suomesta ainakaan toistaiseksi saa, joten laitan aina myös linkit nettikauppoihin, jotka olen hyviksi ja luotettaviksi havainnut. Toki käytän myös Suomesta saatavia luomu- ja ekotuotteita,joten niistäkin tulen mielipiteitäni kertomaan ja toivon lukijoiltakin paljon kommentteja!

Meidän perheessä siis käytetään ruoassa luomua, kosmetiikassa luomua ja luonnontuotteita sekä kaikki saippuat, pesuaineet yms. ovat myös edellämainittuja. En ole niitä kerralla humauttanut muuttaa kaikkea, vaan aina kun kodista on jotain loppunut, seuraava ostos on ollut tarkemmin harkittu. Monia pettymyksiä matkan varrella on tullut, mutta voi sitä iloa, kun joku loistava tuote on löydetty. Nämä fiilikset siis tahdon teillekin välittää. Lisäksi tietysti kiva lisä kukkarolle on se, että luomu on halvempaa muualla kuin Suomessa (Iso Harmitus!)

Koska asumme Helsingissä, luomuruoan ostaminen on suht helppoa, mutta kallista. Toivonkin voivani joskus perustaa oman luomukaupan, jossa olisi kivan trendikäs sisustus ja tuotteita ei myytäisi niin valtavilla katteilla... Mutta siihen asti siis käytän ekokauppoja sekä muutamia hyviksi havaitsemiani päivittäistavarakauppoja. Olen moneen kauppaan laittanut palautetta, jos siellä ei ole ollut tarvitsemiani tuotteita ja suurimpaan osaan niitä onkin sitten kauppias hankkinut! Toivon myös teidän "häiriköivän" hiukan kauppiaita, jotta saamme luomua lisää hyllyille.

Aurinkoista kevään odotusta kaikille Teille!

5 kommenttia:

  1. Onnea uudelle blogille! Yksi askel eteenpäin kohti unelmaa :-) T.Henna

    VastaaPoista
  2. Onnea blogille, minusta saat varmasti ahkeran lukijan :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvältä, tätä blogia seuraan vaikka en blogeista juuri välitäkään!
    Tsemppiä ja paljon hyviä, innostavia ideoita. Odotan mielenkiinnolla näitä tuotteita joita olet tilannut ulkomailta.

    VastaaPoista
  4. ISO kiitos kannustavista kommenteista!!!Olen saanut niitä myös sähköpostiini ja lämmittävät oikein mukavasti näillä pakkasilla ;)

    VastaaPoista
  5. olen todella samaa mieltä jutuistanne, olis hyvä että kaikki saksan ym kielien selostukset vois lukea suomeksi, auttaisi meitä kielitaidottomia apua saamaan, kiitos alusta

    VastaaPoista