sunnuntai 28. helmikuuta 2010

LUONNOLLISIA LISÄRAVINTEITA


Perheessämme käytetään lisäravinteita, vaikka syömmekin terveellisesti. Uskon, että lisäravinteiden ansiosta olemme pysyneet suht terveinä ja voimme tulevaisuudessakin välttyä vaivoilta ja sairauksilta. Etsin kauan lapselle tarkoitettua luonnollista monivitamiinia ja löysin kuin löysinkin etsimäni, tosin en Suomesta. Merkki on Greens today ja tulee USA:sta. Valmistajan, Nature´s answer, sivuilta löytyy kaikki tuotteet ja tietoja valmistajasta, mutta valoitan asiaa vähän tässäkin.
Lasten monivitamiini on pureskeltava ja hyvänmakuinen "Superfood"-, kivennäisaine-, probiootti-ravintolisä. Sisältää esim. spirulinaa, parsakaalia, pinaattia, vihreää teetä, punajuurta, inkivääriä, hunajaa, maitohappoja, kalsiumia, c-vitamiinia...kaikkea mitkä auttavat vahvistamaan immuunipuolustusta pöpöjä vastaan. Purkissa on 90 kpl(=3kk) ja maksaa vain 10$, alle 8€.
Olen myös tilannut koko perheelle Reds complete-jauhetta, n.20$ = 15€, joka sisältää 33 eri vihannesta ja hedelmää. Valmistaja Nature´s answer on kehittänyt ORAC Super 7-sekoituksen, johon kuuluu ORAC-arvoltaan (mittaa antioksidanttiarvoja elintarvikkeissa) parhaita marjoja sekä uutteita. Näitä ovat mangostaani, punainen kahvimarja, goji, acai, granaattiomena, mustikka sekä tumma viinirypäle. Näiden lisäksi tuote sisältää mm. koko päivän tarpeen B-12 vitamiinia, josta vegaaneilla saattaa olla puutetta, sekä ruoansulatuskanavalle hyvää tekeviä maitohappoja. Jauhetta voi sekoittaa kylmään taikka kuumaan veteen, itse useimmiten lisään smoothieen tai puuroon.
Lisäksi olen kerran kokeillut purkillisen (kuukauden annos 10 $) Energy boosteria, joka siis toimii lisäenergian tuojana. Vaikutus on tasainen ja pitkäkestoinen. Sopii hyvin, kun aamu ei tunnu lähtevän käyntiin taikka päivällä alkaa väsyttämään. Valmistettu yrteistä, marjoista, vihanneksista, hedelmistä eli erittäin hyvä luonnollinen vaihtoehto lisäenergialle.
Nature´s answer valmistaa kaikki tuotteensa joko villinä kasvavista tai luomu-aineksista. Ovat erittäin kovan tarkkailun alla ja tutkitusti puhtaita.
Greens today- tilaukseni olen tehnyt iHerb-nettikaupasta. Siellä on myös erittäin hyvin nähtävillä mitä tuotteet sisältävät. Aineksia on kaikissa niin paljon, että allergisen kannattaa käydä listat tarkasti läpi.
Kun tilaan EU:n ulkopuolelta, olen pitänyt tilauksen arvon alle 50 eurossa, jotta ei tule hankaluuksia tullin kanssa. Kerran paketti jäi tullin tarkastettavaksi, mutta sain sen noutamalla ilman lisämaksuja. iHerbin lähetyskulut ovat vain 4$, mutta silloin painorajana on 1,36 kg. Tosin noin alhaisilla kustannuksilla voi samalla laittaa montakin tilausta menemään ;) Tilauslomake laskee painon, joten ei ole ongelmia senkään kanssa. Olen saanut yhteen tilaukseen mahtumaan 3 lasten vitamiinia, 1 reds completen ja jotain pikkusälää. Sivuiltahan löytyy paljon muutakin ihanaa luomua. Tilauksen saapumisessa on mennyt 1-3 viikkoa.
Onko joku löytänyt jotain muita luonnollisia ravintolisiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti