perjantai 11. maaliskuuta 2011

SuperHyväJuttu energiansäästölampuista!

Pompsahti esiin uutinen, jossa kerrottiin, että viimeinkin kaupat alkavat ottaa vastaan käytettyjä energiansäästölamppuja ilman uuden lampun ostovelvoitetta. Tähän saakka en ainakaan itse ole tiennyt mihin niitä laittaisi. Voit lukea uutisen täältä.

3 kommenttia:

  1. Koitin sinulta kysellä tammikuussa käyttökokemuksia Green8:sta. Olisi mukavaa kuulla koetko ko tuotteen toimivan vai onko se huijausta.

    VastaaPoista
  2. Hei,
    pahoitteluni etten ole huomannut kommentteja.
    Itse vakaasti uskon, että Green8 toimii, mutta enhän minä sitä mitenkään pysty todistamaan. En tiedä onko plaseboa, mutta kertaakaan ei ole tuon tarran kiinnittämisen jälkeen tullut pää samalla tavalla kipeäksi, kun puhuu pidempään puhelimessa. Aiemmin kun tuli sellainen olo, että puhelu on pakko lopettaa, kun päässä alkoi jyskyttää. Olen siis tuon bloggauksen jälkeen hankkinut myös miehelleni ja hän minulle puhelimiin tarrat. Hän tilasi minulle myös "kehon harmonisoijan", jota innolla käytän. Näin säästyn siltä valtavalta määrältä säteilyä, jota mm. työpaikallani saan. Kyllähän nykyteknologialla osataan tehdä vaikka mitä, joten en keksi syytä miksi en tuotteeseen uskoisi.
    Käytän kotona myös eri kiviä säteilyn poistoon vaikkapa läppärin lähellä.
    Kehotan epäilevien kääntymään edelleen Bindin puoleen, josta mainitsin bloggauksessa, hän varmasti vastaa kiperimpiinkin kysymyksiin.
    Minä ainakin aion jatkossakin liimailla tarroja;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta!

    VastaaPoista