keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

TODISTETUSTI TOIMII



Vihdoinkin!
Olen odottanut, että saisin konkreettista hyvää palautetta joltain asiakkaaltani, joka käyttää edustamiani Shine-terveystuotteita. Toki on paljon tullut palautetta miten on energisempi ja terveempi olo, mutta tämä on Super-uutinen!

Äidilläni on ollut nivelrikkoa polvessa. Nyt kun polvea taas kuvattin, nivelrikko oli kadonnut! Siis ka-don-nut!

Hän on käyttänyt kohta vuoden Shine-lifepackia, johon kuuluu K2-vitamiini, Nucleomega, Multichi-juoma sekä Livex. Lisäksi vajaan puoli vuotta Natural Joint Reliefiä.

Tästä siis on kyse:
Natural Joint Relief on tarkoitettu nimenomaan nivalvoivojen hoitoon. Se sisältää hainrustoa,jota käytetään monissa nivelien vahvistamiseen tarkoitetuissa tuotteissa. Hainrusto puolestaan sisältää mm. glukosamiinisulfaattia, jonka tiedetään lievittävän nivelrikon oireita, sekä kollageenia, joka on kehon kudoksissa, myös rustossa, esiintyvä ja iän myötä vähenevä, kimmoisuutta ylläpitävä aine. Kollageenilisä auttaa kehoa korjaamaan rustovaurioita. Tuote sisältää myös Boswellia Serrataa, joka mm. lievittää tulehdusta nivelissä. Myös D-vitamiini on tärkeää nivelten hyvinvoinnille, ja sen vaikutuksista esim. reumasairauksiin on olemassa näyttöä.
Life Packin tuotteista Livexillä voi myös olla tekemistä asian kanssa, koska sen sisältämä kurkuma on erittäin tehokas tulehduksen taltuttaja ja nivelrikkoisellahan on kokoajan tulehdustila päällä.

Uskon, että koko setti on tehnyt sen yhteisvaikutuksen, kun keho on puhdistunut ja päässyt parantamaan itseään.
Toki myös ruokavaliolla on merkitystä.Kun poistaa kaiken prosessoidun, valkoiset jauhot ja sokerit, sekä ainakin vähentää hiilihydraatteja samalla lisäten vihanneksia, marjoja, hedelmiä, pähkinöitä, siemeniä sekä hyviä rasvoja, kroppa varmasti kiittää! Silti pitää muistaa myös sallia herkkuhetki silloin tällöin ;), ettei touhu mene liian totiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti